Nem volt rossz, csak kicsit túl biztonsági játék. Szépek a képek, de mintha egy parfümreklám lenne másfél órában. Ha valaki Párizs-rajongó, akkor bejövős lehet, de engem nem kapott el igazán.
Bevallom, gondoltam, többet kapok. A film csinos, de nekem túlságosan ‘cukormázas’ volt. Nem volt elég mélység, nem éreztem át igazán a feszültséget vagy igazán izgalmas pillanatot
Szép, de valahogy lapos volt a történetív. Jól néz ki, aranyos karakterek, de hiányzott az a plusz csavar, amitől tényleg emlékezetes marad. Ha valaki könnyed, ‘itt van Párizs’ hangulatra vágyik, tökéletes.
Teljesen beleszerettem a sztoriba. Az, ahogy a főszereplők felfedezik Párizst, egyszerűen varázslatos. A rendezés simán átlépi az indie-romantikus filmek sztenderdjét. Sokszor tényleg azt éreztem: ott vagyok velük az utcákon.
Szóval annyira nem volt mélyenszántó, de egyszerűen hangulatos. Olyan, mint amikor végigrollerezel a városon, semmi dráma, csak pont annyi romantika, hogy vissza akarj menni Párizsba. Ha nem vársz túl sokat, simán bejön.
Tiszta vibes. Néztem, és azt éreztem, hogy újra tini vagyok, nyár van, és minden lehetséges. A zene, a színek, a hangulat – ez a film nem történetet mesél, hanem érzéseket ad. És nekem pont ez kellett.
Na ez az a film, amit egy rossz nap után le kéne darálni! Cuki, feel-good, és még annyira autentikus Párizs élmény, hogy kiszagolod a baguette-et meg a kávéillatot is. Egyértelmű kedvenc a romantikus filmek között.
Borzasztóan hangulatos film, a városimádók álma – megvan az a tipikus párizsi báj. A karakterek között is érződik a kémia, bár néha picit túl romantikusnak tűnt számomra. De még így is szívesen nézném újra.