Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

A szerelem röviden (2021)

Long Story Short
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
3
Videók

Galéria (15)

Rafe Spall
Zahra Newman
Noni Hazlehurst
Josh Lawson
Zahra Newman
Rafe Spall
Noni Hazlehurst
Rafe Spall
Rafe Spall
Dena Kaplan
Rafe Spall
Zahra Newman
Zahra Newman

Videók (3)

 
diumiu   2022. 02. 01.

legújabb vélemény

0

A filmtől nem vártam sokat, így nem csalódtam. Kikapcsolódásnak, azt gondolom, tökéletes volt. A mondanivalója a történetnek szerintem nagyon fontos, talán ezt emelném ki leginkább ebből az alkotásból.

 
indingo   2022. 01. 08.

0

A történet nem igazán jött be, pedig szerettem volna szeretni. De arra nagyon jól rávilágított, hogy rohadt kevés időnk van, és ne várjunk, cselekedjünk.

 
dandelion1983   2021. 08. 01.

0

Azt kaptam, amit vártam. Egy könnyed, romantikus film elcsépelt, de mindig aktuális mondanivalóval. Nevettem, sírtam, elgondolkodtam. Nekem tetszett.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 11. 27.

1
Gyenge

A történetet már sokkal jobban megvalósították korábban a Távkapcs c. filmben. Ez sajnos a nyomába sem ér. A szereplők sem voltak a legjobbak szerintem.

 
petraszab   2021. 12. 22.

0

A szerelem röviden és unalmasan. Vártam, hogy beindul a történet, de egy langyos kis story az egész.

 
KCintia   2021. 11. 25.

0
Nem tudok rosszat mondani róla!

Alapjáraton megfogott már a sztori is, de kíváncsi voltam, mi sül ki belőle, mert hát ugye az előzetesek mostanában gyakran jobbak, mint maga a film. Én olyan kellemesen csalódtam, hogy lehet, ezt a filmet még elő fogom venni. Volt benne humor, romantika, dráma... egy kicsit még jobban meg is érintett egy-két jelenet. A mondanivalója is mély, hisz arról szól, hogy ne halasztgassunk semmit, becsüljük, amink van, és éljünk meg minden percet. Imádtam, és bátran merem ajánlani! Egy pillanatra sem volt unalmas!

 
HannaK   2021. 12. 05.

0

Nem túl egyedi a története, és engem inkább fárasztott, mintsem a kikapcsolódásomat szolgálta volna.

A film összbevétele 2 152 331 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 6 107 171 forintot termelt. A hazai mozik összesen 3 779 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Amikor Teddy említést tesz arról, hogy Leanne egyáltalán nem öregedett, mindez utalás Oscar Wilde Dorian Gray arcképe című művére.

(csd)
 

A casting során Ronnie Chieng azonnal megkapta a szerepet.

(csd)
 
Néha mi is rádöbbenhetünk, hogy akkor, az adott pillanatban nem is vettük észre, milyen fontos percek résztvevői vagyunk az életünkben – ezt az üzenetet sikerül átadnia kimondottan szellemes dialógusokkal és sok szeretettel Josh Lawson (az új Mortal Kombat-film Kanója…) bájos filmjének. több»