Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Louie (2010-2015)

Louie
Filmadatlap
 
49
Szereplők
1
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Videók (1)

 
bambula   2015. 05. 06.

legújabb vélemény

0

Végletesen, abszurdan humoros és csetlő-boltló, szerethető főszereplővel, tényleg olyan, mintha az ő életét követnénk nyomon. Nagyon üdítő hogy olyan karaktert látunk aki akár mi is lehetnénk: életszerűen nyomi és szerencsétlen, aki cikis helyzetekbe... több»

 

Susan Kelechi Watsont szerződtették Louie ex-felesége szerepére, holott ő afroamerikai, míg Louie gyermekei kaukázusiak. Louis úgy nyilatkozott, hogy annyira lenyűgözte a színésznő a meghallgatáson, hogy mindenképp szerződtetni akarta fajtól függetlenül.

(rbernadett)
 

A pizzéria neve, ahova a film elején bemegy Louie, a "Ben's Pizzeria", ami Greenwich Village-ben, Manhattanben, New York Cityben található. A valóságban Louie elég sokszor megfordult itt.

(rbernadett)
 

A film elején amikor Louie a pizzériában van egy járókelő a középső ujját mutatja a kamerának. Ez nem volt előre eltervezte, azonban Louie úgy döntött, hogy jó ómen a film sikere tekintetében, ezért benne hagyta a filmben.

(rbernadett)
 

Csak hetente 3 napot tudtak forgatni, mert Louisnak felügyeleti joga volt a gyerekire és a többi napokon ezért nem volt hajlandó forgatni. Ezeken a napokon vágta meg a filmet, amíg a gyerekek az iskolában voltak. Louis szerint a stáb nem nagyon örült ennek a beosztásnak, de kénytelenek voltak elfogadni.

(rbernadett)