Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
60

Kishúgom esküvői (2020)

Love. Wedding. Repeat
Filmadatlap
 
14
Szereplők
6
Vélemények
2
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 05. 12.

legújabb vélemény

Véletlen bukkantam erre a vígjátékra és vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, viszont az nem mondható el róla hogy nem szórakoztató. A történet középszerű és inkább színpadon, színházi előadás keretében tudnám elképzelni. Tele van neves szereplőkkel, akik mellesleg nagyon jól alakítanak. Nincs nagy csattanó benne, apránként akarja a figyelmet megőrizni és ez megy is egészen addig míg el nem laposodik. A szintet tartva végül is nem egy rossz film, de nem tud teljesen kibontakozni szerintem.

 
moci09   2020. 04. 11.

Katasztrófa

Ez egy nagy baromság. Ne nézd meg még véletlenül se!


 
Bulki   2020. 03. 30.

Dinamikus, de meglehetősen jelentéktelen vígjáték. Tucatjával láthattunk már hasonlókat.

 
spyro74   2020. 03. 28.

Nem egy kibogozhatatlan sztori, talán túlságosan is habkönnyű és kiszámítható, ettől pedig nem nagyon van tétje a történetnek. Nem gondolom, hogy kellene bele bármilyen drámai húzás, csak épp nem igazán tudtam egy percig is komolyan venni a filmet.

 
luba323   2020. 03. 27.

Házasságról szóló sztereotípiák, ismerős poénok - Dean Craig nem erőltette meg magát túlságosan. Nem ez lesz az évtized vígjátéka, de hozza a klasszikus romantikus vígjátékok megszokott színvonalát.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.