Hatalmas! Nagyon eltalálták Lucifer karakterét, imádtam. A sztori is jó volt mögötte. Tovább nézném.
A legeslegjobb fantasy sorozat amit valaha láttam :D. Imádom a természetfeletti, angyalos, démonod misztikus sztorikat, és ez azonnal megfogott. Lucifer mint ali kezd jóvá válni. Elég abszurd, hisz Lucifer A sötét angyal. Ő a Sátán. De mégis... IMÁDOM
Nem igazán érdekelt, de aztán mégis úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt, és nem bántam meg. Eddig elnyerte a tetszésem, szóval ez az évadot megadom neki, és remélem a folytatás is jó lesz.
Nekem nagyon tetszik a sorozat. Minden részben egy érdekes bűnügy van bemutatva és több eseményszál fűződik össze. Lucifer karakterét nagyon eltalálták. Én úgy gondolom a képernyőn megjelentetett Lucifer az a biblia Lucifer filozófikus átgondolása, e... Több
Hasonló sorozatok
Eszméletlen sorozat, minden percét élvezem. Nem tudok belekötni. Lucifer szerepe nagyon el van találva.. Mindenkinek ajánlom!
Láttam minden részt. Szerintem nagyon jó. Szkeptikus voltam először, de minden karakter nagyon szeretnivaló. :D
Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Az alap elgondolás már az elején megfogott, Lucifer alakítása nagyon jó, szórakoztató, nyomozós. És a főszereplő folyamatos fejlődése a történetben lenyűgöző, ahogy kezd emberré válni, az érzelmeket megérteni :)
Emlékszem, amikor 2022-ben megnéztem a sorozatot, alig tudtam lejönni róla, vagy 3 hónapot elvacakoltam vele. Fantasztikus, számomra újdonság volt. Érdekesség: Tom Ellis nem is tud zongorázni – a filmben az valami tökély. Valami könnyedre vágysz? Valami különlegesre? Humorfaktor vs. lélektan = Lucifer az Újvilágban. Ajánlom.
Szoktam nézni, (jobb híján) de valamiért nem fogott meg. A sztár színészek sem dobnak rajta. Irritáló sorozat.