Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
81

Férfiak és csirkék

(Mænd & høns)
 
Deku  2017. 10. 25.

Nagyszerű, mindent megkap a néző amit várhat egy ilyen típusú filmtől. Ez a film eszement jó lett, tökéletesen kikapcsolja az embert és laza módon szórakoztat.

 
Berto49  2017. 07. 19.

Anders Thomas Jensen-film, örültem, hogy Mads Mikkelsen is szerepel benne, ezért mindenképpen érdemes megnézni, bár a rendezőt nem igazán kedvelem, a „Zöld hentesek” pl. teljesen kiakasztott. Mondjuk ez a fekete és abszurd humorral teli film is közeljárt a kiakasztásomhoz, de volt benne pár olyan humoros jelenet is, amin én is elmosolyodtam, ezek a részek elviselhetővé tették. Az az egy biztos, hogy Jensennek nem lesz helye a kedvenc rendezőim között.

 
hsanya182  2016. 11. 29.

Elég furcsa, bizarr feketekomédia. Vannak benne jó kis "egyszerű" elmefuttatások (bibliáról, pszichológiáról, Einsteinről), de a film értékét számomra nem növelik, egyszer végig bírtam nézni. Lényege: Minden teremtmény egy csoda, legyen az csúnya vagy szép, sovány vagy kövér, jó vagy gonosz, gyerek vagy idős, állat vagy emberek és bármi, amit valaki valahol megteremtett...Érdekes ábrázolásban!

 
tamas84  2016. 03. 30.

Dánia egyik, ha nem a legjobb rendezője vígjátékkal rukkolt elő? Ezt mindenképp látnom kellett, és higgyetek nekem, zseniális lett. Aki szereti a fekete humorú filmeket, ne hagyja ki.

 
Ragemarci  2016. 02. 09.

Szuperbeteg és nekem kissé túltolt redneck-biopunk fekete komédia XD

Nicolas Bro
Nikolaj Lie Kaas
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
David Dencik
Nikolaj Lie Kaas
Mads Mikkelsen
Nikolaj Lie Kaas
Nicolas Bro
Mads Mikkelsen
Søren Malling
David Dencik
Mads Mikkelsen
David Dencik
David Dencik
Nikolaj Lie Kaas
Nicolas Bro
Søren Malling
Nikolaj Lie Kaas
Mads Mikkelsen
Movieaddicts: Állati elmék
A film mondanivalója azért is „nagyot üt”,mert mindenféle giccs és pátosz nélkül van tálalva. A rengeteg nevetés és szörnyülködés mellett szükségünk is van erre. 9/10
VOX: Férfiak és csirkék
A Férfiak és csirkék zsigerekig hatol, képkockáiról egyszerre jut eszünkbe a rohadt és az éteri, néha nem esik jól nézni, mégis mágnesként tartja fogva tekintetünket és mindvégig – szó szerint – őrülten szórakoztató. 8/10
Hetediksor: Féltestvérek
Anders Thomas Jensen újra a rendezői székbe ült és mi újra átéljük azt, amihez annyira ért. Lehet szeretni, vagy nem szeretni, a film senkit nem hagy hidegen, érzelmeket, gondolatokat indukál. Ahol ennyi férfi és csirke van összezárva, az nem családi mozinak készült. 8/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.