Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
21
Szereplők
14
Vélemények
12
Képek
3
Videók
A hasonmás
 
szksz   2019. 12. 29.

legújabb vélemény

Dosztojevszkij jobban megírta.

Nemrégen láttam az eredeti mű magyar tv film feldolgozását. Az szerintem pont annyit adott, amennyit a könyv megkövetelt. Ez a 2013-as feldolgozás többet akart beletenni, mint amennyit a mű elbírt. Annyi mindenesetre igaz, hogy a környezet, az alaphelyzet és az események hasonlóak. Mégis, ezt a modern környezetbe áthelyezett adaptációt kevésbé érzem hitelesnek.

 
indingo   2019. 08. 17.

Nagyon vártam a filmet, Jesse Eisenberg , az egyik kedvencem és Mia Wasikowska is egy figyelemre méltó színésznő. Nos a film nagyon száraz és unalmas, a története gyenge.


 
kevelin   2018. 03. 03.

Talán két éve láttam de már nem is emlékszem miről szólt. Azt tudom, hogy már amikor néztem sem igazán tetszett de úgy voltam vele, ha már elindítottam végignézem. Na, ti ne essetek ebbe a hibába.

 
pisti18   2015. 08. 26.

Aki olvasta Dosztojevszkijt és látta a Harcosok klubját és látta a Brazilt és mindegyik tetszett neki, annak ez is bejöhet, viszont semmi újat nem fog találni benne. Megfontolandó film,különben csak időpazarlás. 10/6

 
kabel   2015. 07. 27.

Egyike azon kevés filmeknek, melynek sikerült elvonatkoztatni a tipikus hollywoodi filmkészítéstől. A film minden szinten egy Terry Gilliam műre hajaz, de végig érdekes marad, és a szarkasztikus, bürokrata humorával még elgondolkodtató is.

Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg
Mia Wasikowska
Jesse Eisenberg
Mia Wasikowska
Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg
Mia Wasikowska
Mia Wasikowska
Mia Wasikowska

A film összbevétele 1 662 515 dollár volt (imdb.com).

 

A film Dosztojevszkij egy regényén alapszik.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.