Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76%
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Margaret
 
Jeve   2015. 10. 21.

legújabb vélemény

Edz egy jól megszerkesztett, fordulatos, elgondolkodtató filmdráma. A véletlen baleset, egy meggondolatlan cselekedet és mindaz, amit ez kivált a szereplőkből. Mindez nagyon ígéretesnek tűnt, de afilmből mégis hiányzott valami. Talán a mélység vagy a dinamizmus.

 
Bekmeli   2015. 07. 27.

Rendkívül megfogó, igazi dráma, érzelmileg megfogott, magával ragadott. Jó felépítésű, érdekes és izgalmas film, amin egy percig sem unatkoztam. Ajánlani tudom azoknak, akik valóban megfogó, izgalmas filmre vágynak.


 
avatar123   2015. 07. 07.

Erős a film története, de nekem mégis tetszett. Jók a színészek is és az egyetlen dolog, ami miatt megrovom a készítőket, az pedig a film hossza. Nagyon elnyújtották. Már a történet elején megtörténik a drámaiság, felesleges volt ennyire elnyújtani az egészet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.