A főnök

The Boss

2018.07.25 kisssjanka

Két év után most néztem újra a filmet. Nagyon szeretem Melissa McCarthy színésznő,t mert minden filmje feldob megnevettet és mindig elér egy bizonyos színvonalat ami miatt érdemes megnézni.

2016.09.16 Vviktor

Nem rossz film, de kissé sablonosnak mondható mind a sztoriját mind a humorát tekintve. Egyszeri nézésre nem rossz, kellemes, laza kikapcsolódást nyújt, moziban jó szórakozás volt!

2016.04.07 Panda

A színésznőt előtte A Kém c.filmben láttam, amiben szintén jól alakított. Van egy egyedi stílusa és karaktere. Vicces, humoros vígjáték, ami végig szórakoztatott.

2017.03.27 Szinano

Egy csöppet szórakoztatóbb és jobb filmre számítottam, de ez nem azt jelenti, hogy nem tetszett, csupán úgy érzem, hogy ezekkel a színészekkel ez a sztori nagyobbat is üthetett volna. Jó volt.

2016.09.22 kecsaa

Sajnos ismét elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem az előzetesét, így kevés új poénnal találkoztam a film nézése közben. Ettől függetlenül jól szórakoztam rajta, de kétségtelenül ez Melissa McCarthy-nak köszönhető.

2016.09.17 krazucsi

Maga a film nem különösebben egetrengetően jó vígjáték, viszont Melissa McCarthy színészi játéka, alakítása előtt ismét fejet hajtok. Már csak miatta is érdemes megnézni a filmet.

2016.07.31 Fanni11

Melissa filmei altalaban utnek nalam de ez nem lopta be magat a szivembe!!! Nem rossz de ezt megneztem es kesz semmi extrat nem nyujtott

2016.04.06 szabi17

Nem igazán kedvelem Melissa McCarthy filmjeit, amelyekben főként az alpári poénokkal próbál vicces lenni. Kivétel ez alól a Női szervek. Kicsit sok , hogy mindig ugyanazt a stílusú szerepet játssza el. Ez a filmje viszont kellemes meglepetés volt sz... Több

2016.11.15 kucsera

Jó vígjáték,de én talán kicsit többet vártam.Viszont élveztem a filmet sok benne a poén.

2016.08.21 Bedecs.hu

A kém után ez a filmje elhanyagolható Melissanak. Az alpáriságon kívül poén kevés volt benne, a sztori is lapos. A törpe pasas meg már a Pixelben is ellenszenves volt, itt eg pláne.

2016.04.08 evaspitzmuller

Én minden filmet megnézek,amiben Melissa szerepel.Nekem az ő neve garancia arra,hogy jól fogok szórakozni. Szeretem,ahogy alakítja a karaktereket. Egyszerűen imádom.

2016.04.26 Raptor IMMORTAL

Nem igazán értem miért kell McCarthy-nak eröltetni ezeket a szerepeket , mert szerintem roppant idegesitő , A filmet fapofával végigültem 1-2 poén volt benne amin lehetett derülni , a legjobb pillanat az volt mikor Dinklage megjelent a filmben. B... Több

2016.05.22 Tchiva

Nem értem a fanyalgókat, szerintem igenis jól sikerült a film, az egész mozi nevetett és tényleg baromi jó hangulat volt. Ja, és kösz mafab a premier előtti jegyért, jól éreztük magunkat a párommal.

2016.05.06 george08

Én Melissa McCarthy filmjeit, de tudom sokan nem. A főnök első fele elég lassú és nem igazán vicces, pedig azért lehetett volna oda is pár poént elszórni. A második fele már sokkal jobb volt, kicsit alpári, Melissa ugyanolyan, mint a korábbi filmjeib... Több