(csd)Egy szokatlan képességekkel rendelkező lány megszökik egy elmegyógyintézetből, és megpróbál egyedül boldogulni New Orleansben.
(csd)A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!
De hogy minek készült, mi az üzente, vagy kinek szól, nem világos. Lényegében egy szupererőkkel bíró, alulszocializált lány kiszabadul egy elmegyógyintézetből, és megpróbál beilleszkedni a világba, mindezt DJ-ken és sztriptíztáncosokon keresztül. A film hangulata erős, kicsit hajaz a Crank filmek vadságára és látványvilágára, azonban ez a felnövéstörténet társadalomkritikának túl gyenge, önmagában pedig nem túl izgalmas. A kihasználás és a jó keresése talán a film centrális eleme, de a bemutatott szituációk nem túl érdekesek vagy eredetiek, ami elszomorító, mert New Orleans nagyon érdekes helyszín lehetne. Van egy minimális zeitgeist hangulata, hogy egy nem túl modern városban keresik a megváltást a karakterek, és a társadalom alsóbb osztályán keresztül ismerjük meg ezt a Jézus-történetet, de ez nem volt elég, mert a főszereplőnk szinte szótlan a történet nagyobb részében, így nagyon kritikát vagy véleményt sem tud megfogalmazni.
A film összbevétele 193 dollár volt (imdb.com).