Az egyik legkarakteresebb sorozat volt, talán nem is ismerek még egy ilyen sorit,a hol ennyire egy személyiség álla középpontban. Monk gondolkodása irigylésre méltó.
Megoldatlan furcsa ügyek, amelyeket a kicsit dilis nyomozó megold. Kedveltem, hogy nem folyt össze-vissza a vér és anniyra különleges humora volt.
Nagyon szerethető kis sorozat igazi karakterek a főszerepben. Nagyon jók voltak az egyes részek, mindig izgalmasak voltak.
Nagyon egyedi nyomozós sorozat, izgalmas felderítés alatt álló ügyekkel. Monk egy remek karakter. Érdemes elolvasni a könyveket is.
Hasonló sorozatok
Az egyik kedvenc sorozatom volt és plusz pont, hogy van vége azaz befejezése. Nagyon jó az ötlet, kedvesek voltak az egyes részek, annak ellenére, hogy legtöbbször gyilkosságról volt szó.
Remek kis sorozat, szerintem a készítők sem gondoltak, hogy ennyire sikeres lesz. A humora egészen különleges.
Nagyon szerettem, amikor ment. Picit Columbo jutott róla eszembe, nem tudom miért! Monk igazi karakter volt a különcségével és nagyon sok egyéb mozzanatot, tartalmat tettek a történet mögé, ami még hihetőbbé tette a ziziségét!
Nekem kicsit sok a bugyutaság és különcség a főszereplőből, de elmegy egy délutáni punnyadás erejéig. Nem hajt semmi, hogy az egész sorozatot letöltsem és megnézzem egyben, és a műsorújságot sem bújom várva a következő részre, de véletlenül odakapcsolok a tévében nem lapozok tovább.