Monk - Flúgos nyomozó

Monk

2016.05.18 VvV

Nagyon vicces és remekül összerakott kis sorozat volt. Volt benne feszültség és izgalmak.

2017.07.24 Lonka

Az egyik legkarakteresebb sorozat volt, talán nem is ismerek még egy ilyen sorit,a hol ennyire egy személyiség álla középpontban. Monk gondolkodása irigylésre méltó.

2017.12.09 Greeta

Megoldatlan furcsa ügyek, amelyeket a kicsit dilis nyomozó megold. Kedveltem, hogy nem folyt össze-vissza a vér és anniyra különleges humora volt.

2016.06.21 Timcsi

Nagyon szerethető kis sorozat igazi karakterek a főszerepben. Nagyon jók voltak az egyes részek, mindig izgalmasak voltak.

2016.12.28 Gigi

Nagy kedvenc. A karakterek tökéletesek, és még az esetek is jók.

2020.10.13 belavagyok

Nagyon egyedi nyomozós sorozat, izgalmas felderítés alatt álló ügyekkel. Monk egy remek karakter. Érdemes elolvasni a könyveket is.

2016.09.17 HannaK

Nagyon imádtam Monkot, az alaptéma a nyomozáson felül fergeteges.

2016.02.27 H.a.n.n.a

Az egyik kedvenc sorozatom volt és plusz pont, hogy van vége azaz befejezése. Nagyon jó az ötlet, kedvesek voltak az egyes részek, annak ellenére, hogy legtöbbször gyilkosságról volt szó.

2016.08.21 Timike

Remek kis sorozat, szerintem a készítők sem gondoltak, hogy ennyire sikeres lesz. A humora egészen különleges.

2021.12.20 szoljhozzam

Zseniális sorozat volt, amibe nem tudok belekötni. A története, a szereposztása mind kiváló.

2016.04.26 HanGa

Nagyon szerettem, amikor ment. Picit Columbo jutott róla eszembe, nem tudom miért! Monk igazi karakter volt a különcségével és nagyon sok egyéb mozzanatot, tartalmat tettek a történet mögé, ami még hihetőbbé tette a ziziségét!

2016.12.21 trixxy

Nekem kicsit sok a bugyutaság és különcség a főszereplőből, de elmegy egy délutáni punnyadás erejéig. Nem hajt semmi, hogy az egész sorozatot letöltsem és megnézzem egyben, és a műsorújságot sem bújom várva a következő részre, de véletlenül odakapcsolok a tévében nem lapozok tovább.

2018.02.18 authorgirlll

A Monk című sorozat mindenki szerint műfajteremtő és az én személyes véleményem is ez. Hat éves koromtól kezdve ez a kedvenc sorim és minden részt láttam vagy hatszor. Mindenkinek ajánlom aki szereti a krimiket.

2025.02.27 padar8821

Gyerekkoromban a Columbo volt az egyik kedvenc sorozatom. Tini lehettem, amikor megjelent a Monk. Az egyik legkedvesebb sorozat lett számomra. Szeretem benne, hogy nem minden részben derül ki a legelején, hogy ki a gyilkos, így a nézőt is hagyja gond... Több