Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Monte Wildhorn csodálatos nyara (2012)

The Magic of Belle Isle
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Monte Wildhorn csodálatos nyara

Galéria (15)

Morgan Freeman
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Virginia Madsen
Emma Fuhrmann
Morgan Freeman
Virginia Madsen
Morgan Freeman
Virginia Madsen
Madeline Carroll
Emma Fuhrmann
Emma Fuhrmann

Videók (1)

 
Dorkateo   2019. 05. 28.

legújabb vélemény

0
No story

Ajánlom azoknak, akik nem a sztori miatt néznek filmet. Itt bizony az érzelmek, a belső átalakulás a fontos. És abban hiteles. Freeman humora jókedvűvé tesz, ezt is nagyon értékeltem. :) Fantasztikus látni, hogyan tudnak átalakulni életek, ha figyelünk egymásra. Nagyra tartom azt a rendezőt, aki fordulatok nélkül is meg tud tartani egy filmet.

 
TribeBubu   2016. 01. 25.

0

Annyira nem az én műfajom az ilyen visszafogottan csöpögős dráma, de tetszett. Bár a befejezés teljesen egyértelmű volt, szép a történet. A színészek remekek voltak. A humora pedig óriási.

 
Ragemarci   2015. 12. 20.

0

Freeman one man showja elviszi a hátán az amúgy nem nagy storyt. Kedves film!

A film összbevétele 123 821 dollár volt (imdb.com).

 

A szerelem beteljesülése nem volt a forgatókönyvben. Amikor a nyár végi búcsúzó jelenetet forgatták, Virginia úgy érezte, puszi helyett igazi csókot kell adnia. Látszik is Freeman arcán a meglepődés. Végül úgy döntöttek a rendezővel, hogy maradjon így a jelenet, és a történet vége így happy enddel zárult.

(Dorkateo )
 

A filmet 5 millió dollárból forgatták. A szerény költségvetés miatt ténylegesen kellett találniuk 2 olyan házat, amit az író a regényben elképzelt, megépíteni nem volt opció. Váratlan szerencséjük volt a Newk Yorkban jól ismert üdülőhellyel, Greenwooddal, ahol egyszer csak megtalálták a 2 tökéletes házat, amik tényleg egymás mellett állnak.

(Dorkateo )
 

A történet nagyrészt az eredeti íróval, Guy Thomasszal esett meg, bár a tolókocsi csak azért került a képbe, mert ez jelenítette meg az író érzelmi bénultságát.

(Dorkateo )
 

Vicces volt a kutyákkal dolgozni, mert a labrador retrievernek a vérében van, hogy visszahozza a labdát. A forgatáson meg kellett tanítani nekik, hogy ne nyúljanak hozzá.

(Dorkateo )
 

Összesen 25 nap volt a forgatásra, mégis sikerült befejezni a filmet, pedig nagyon sokat rögtönöztek a színészek. Rob Reiner bevett módszere az improvizáció, és itt is minden nap előállt valami új ötlettel, amit a nagyszerű színészek jól fogadtak.

(Dorkateo )