Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
35
Vélemények
18
Képek
11
Videók
Az ételművész
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 19.

legújabb vélemény

Értelmetlen,silány,semmitmondó katyvasz.Ez a téma teljesen hidegen hagy,és Bradley Cooper itt sem tudta bizonyítani,hogy színész lenne,de ripacskodni,azt nagyon tud.Felejtős!

 
Deku   2017. 08. 30.

Még egyszer ilyet nem nagyon akarnék látni, tökre lehangoló volt, hogy ilyen minőségű filmet is képesek kiadni valakik a kezük közül. Bealudtam alatta annyira unalmas lett.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem ez a film olyan unalmas volt, a felééig bírtam megnézni, sőt addig is küszködve. Szinte semmi nem történik főzőcskéznek, kiderül, hogy a főszereplő rengeteg rossz fát tett a tűzre. Az alkohollal is barátságban állt, mindezt nélkülözve megpróbál tiszta lappal kezdeni élni tovább az álmának.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 03.

Az ételművész számomra tetszetős film. Az újrakezdésről szól és arról hogy ha van egy dolog is az életedben amiben biztos vagy hogy jól csinálod és szereted csinálni akkor annak kell szentelni az életed. Bradley Cooper kicsit számomra sok volt de sze... több»

 
Berto49   2016. 12. 04.

Bradley Cooper minden pénzt megér! Pörgős, cselekménydús film egy séfről, aki meg akarja szerezni a 3. Michelin-csillagját. Szinte elviselhetetlenül arrogáns, a tökéletességre törekszik, de ugyanakkor remek szakember, minden különcsége mellett szeret... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 04.

Bradley Cooper klasszikus. Zseniális a játéka. Elég lehangoló de életszagú, reális film. Mindenki az ambícióiért és az álmaiért harcol de nem mindenki győzhet. Lehangoló komor volt szinte végig a film.

 
hsanya182   2016. 03. 28.

Egy tipikus kiszámítható amerikai film, miközben a séf konyhájában az "izgalmas", eseménydús cselekmények szépen viszik előre a filmet, nem volt unalmas, érdemes megnézni aki szereti a jó kajákat, meg a szerelmi szál sem maradt ki belőle :)

Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Sienna Miller
Daniel Brühl
Sienna Miller
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Daniel Brühl
Sienna Miller
Omar Sy
Alicia Vikander
Daniel Brühl
Sarah Greene
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Emma Thompson
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Sam Keeley
Uma Thurman
Bradley Cooper
John Wells
Bradley Cooper
Sienna Miller
Sienna Miller
John Wells
 
Az események tökéletlenül tökéletes láncolata, a szereplőgárda megkérdőjelezhetetlenül profi, hiteles és mesterien rendezett játéka pontosan azt az értékes, harmonikus egészet nyújtja, melyet átélni vágyunk, lehetőleg akár többször is. (9/10) több»
 
Az ételművész nagy erénye, hogy miközben bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé, egy ember, egy egykoron szebb napokat látott sztárséf mélyrepülésének és felemelkedésének is szemtanúi lehetünk. Úgy mutatja be teljesen hihetően ezt a világot, hogy közben élvezhető tartalma is van. több»
 
Wells filmje bizonyíték, hogy jó forgatókönyvvel, jó színészekkel és erős, megfontolt rendezéssel még egy ilyen sok helyen látott sztorit is el lehet újra mondani, mert az eredmény egy az embert mind a 100 percére lekötő és szórakoztató mozi. több»