Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
34
Vélemények
18
Képek
11
Videók
Az ételművész
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Sienna Miller
Daniel Brühl
Sienna Miller
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Daniel Brühl
Sienna Miller
Omar Sy
Alicia Vikander
Daniel Brühl
Sarah Greene
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Emma Thompson
Bradley Cooper
Bradley Cooper
Sam Keeley
Uma Thurman
Bradley Cooper
John Wells
Bradley Cooper
Sienna Miller
Sienna Miller
John Wells
 
imreacs82   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

A nagy nevek mint Bradley Cooper , Emma Thompson , Uma Thurman hallatán sokkal jobb filmre számítottam. ehhez képest az Életművész egy elég silány, unalmas alkotás.

 
Deku   2017. 08. 30.

Még egyszer ilyet nem nagyon akarnék látni, tökre lehangoló volt, hogy ilyen minőségű filmet is képesek kiadni valakik a kezük közül. Bealudtam alatta annyira unalmas lett.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem ez a film olyan unalmas volt, a felééig bírtam megnézni, sőt addig is küszködve. Szinte semmi nem történik főzőcskéznek, kiderül, hogy a főszereplő rengeteg rossz fát tett a tűzre. Az alkohollal is barátságban állt, mindezt nélkülözve megpróbál tiszta lappal kezdeni élni tovább az álmának.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 03.

Az ételművész számomra tetszetős film. Az újrakezdésről szól és arról hogy ha van egy dolog is az életedben amiben biztos vagy hogy jól csinálod és szereted csinálni akkor annak kell szentelni az életed. Bradley Cooper kicsit számomra sok volt de szerintem csak a rendező mondta neki hogy legyen Gordon Ramsy-s. Tetszettek a képek ahogyan időközönként lelasítva közelit adtak emberekről, ételekről, textúráról. De ha ennyire tetszett akkor miért csak 4-et adok az 5 csillagból?... Azért mert a főszereplő sok rosszat tett amiről semmit információt nem kapunk csak kis morzsákat mikből nem lehet egész képet alkotni és ez űrt keletkeztet. Valamint amit tár fentebb is említettem hogy a főszereplőt túl Gordon Ramsy-snek állították be így néhány jelenetnél olyan érzésem volt mintha a pokol konyháját nézném, de nem mondanám unalmasnak. Sőt inkább inspirálónak 1x mindenképp megnézhető.

 
Berto49   2016. 12. 04.

Bradley Cooper minden pénzt megér! Pörgős, cselekménydús film egy séfről, aki meg akarja szerezni a 3. Michelin-csillagját. Szinte elviselhetetlenül arrogáns, a tökéletességre törekszik, de ugyanakkor remek szakember, minden különcsége mellett szerethető figura, nem mellesleg attól, hogy B.C. alakítja. Előfordul még benne Omar Sy, Emma Thomson és Uma Thurman (aki egy leszbikus étterem-minősítőt alakít). Érdemes volt megnézni, ugyan számomra már kicsit unalmas a gasztronómia csúcsát bemutató ételköltemények „csodálata”, ha multimilliomos lennék, akkor sem ennék Michelin-csillagos éttermekben. A tortát viszont szívesen megkóstoltam volna!

 
Az események tökéletlenül tökéletes láncolata, a szereplőgárda megkérdőjelezhetetlenül profi, hiteles és mesterien rendezett játéka pontosan azt az értékes, harmonikus egészet nyújtja, melyet átélni vágyunk, lehetőleg akár többször is. (9/10) több»
 
Az ételművész nagy erénye, hogy miközben bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé, egy ember, egy egykoron szebb napokat látott sztárséf mélyrepülésének és felemelkedésének is szemtanúi lehetünk. Úgy mutatja be teljesen hihetően ezt a világot, hogy közben élvezhető tartalma is van. több»
 
Wells filmje bizonyíték, hogy jó forgatókönyvvel, jó színészekkel és erős, megfontolt rendezéssel még egy ilyen sok helyen látott sztorit is el lehet újra mondani, mert az eredmény egy az embert mind a 100 percére lekötő és szórakoztató mozi. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.