Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
48
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
BoBamburg   2019. 07. 11.

legújabb vélemény

Vígjátéknak nem nevezném, sokkal inkább egy sötét humorú romantikus dráma. Egy zombi/szellem excsajjal. Bár nem rossz film, annyira nem nagy eresztés, műfaján belül a Life After Beth nekem sokkal jobban bejött.

 
dulkap   2017. 01. 18.

Ezt hívják nálam rossz filmnek, amit még Abigal Hardingham gyönyörű mellei sem mentnek meg a dögunalomtól. Az egészből árad, hogy volt egy alapötlet, ami köré csináltak egy időhúzó filmet. De az egy dolog, hogy az ötlet köré nem sikerült egy filmet felépíteni, de még az ötlet is elég harmatos. Aztán az is lehet, hogy az én gyomromnak ez a kissé betegnek szánt ötlet már kevés, de nálam ez a film maximum kicsit fura volt. Nem beszélve arról, hogy horrornak azért nem neveznék valamit, mert van benne vér, vígjátéknak meg pláne nem nevezném, hiszen nincs benne egy poén sem.


 
Pumpu   2016. 12. 12.

minimalista perverz elmebaj, ami semmivel nem tudott lekötni

 
Durran   2016. 07. 15.

nem tudom ez mi akart lenni, nem horrorisztikus, nem is vicces, de határozottan az egyik legrosszabb film, amit láttam. pedig nem rossz az ötlet, de a kivitelezés vacak

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.