84% 147 szavazat
Palimadár

Palimadár

Bird on a Wire
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Mel Gibson a főszereplője ennek az akcióvígjátéknak, melyben szokásos szimpatikus, jóhumorú hősei egyikét adja. Első találkozáskor Rick Jarmin éppen egy detroiti benzinkútnál dolgozik. Amióta kilépett a Szövetségi Szemtanúvédelmi Programból többször cserélt nevet, mert tizenöt évvel ezelőtt néhány narkós ellen vallott, akik azóta is keresik, de sikertelenül. Magányos életébe betör a szerelem, amikor Marianne, a kemény New-York-i ügyvédnő megjelenik. Felismeri Ricket, aki persze tagadja, hogy látta volna valaha is. Marianne éjjel újra megjelenik a benzinkútnál, éppen időben, hogy megmenthesse Ricket a rátörő fickóktól, akik végre megtalálták. Ezután derül ki, hogy ők ketten szeretők voltak tizenöt évvel ezelőtt, csak Rick lelépett, és a nő végre megtudja, miért.

Rendező: John Badham
Forgatókönyvíró: Louis Venosta, Eric Lerner, David Seltzer
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1991.01.31.
 
2019.03.30 indingo

legújabb vélemény

Tipikus kilencvenes évekbeli történetű film, neves szereplőkkel a főszerepben. Egy kis romantika megfűszerezve jó adag akció jelenettel.

0
 
2016.05.22 Yosihiro

Még seni nem irt véleményt ez furcsa! Én még vhs ként láttam és nagyon szórakozató akciódús vigjáték volt. Goldie H. is nagyot alakít benne. remek páros az övék. Szeretem ezt a filmet mert kikapcsol jó a történet és jó a történet vezetése is. remek kikapcsolódás érdmes megnézni mindenkinek ajánlom :)

0

A film összbevétele 138 699 000 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Mel Gibson és Goldie Hawn által alakított karakterek szerepük szerint egy idősek, a valóságban azonban 11 év korkülönbség van a két színész között Hawn javára. Szerző: rbernadett

#2