Pánikszoba

Panic Room

2020.10.07 HannaK

A története semmi extra. A Jodie Foster, Forest Whitaker, Jared Leto és Kristen Stewart névsor nem rossz, de a története elég egyszerű és kiszámítható.

2019.02.06 kevelin

Nem véletlenül imádom Nicole Kidman színésznőt. szinte csak jó filmjei vannak. egy ilyen egy szobában játszódó sztoriból is hihetetlen mennyi mindent ki tudott hozni. Végig izgultam az egész filmet, nagyon jól fenntartotta az érdeklődést, nem vált unalmassá. szuper film volt thriller rajongóknak kötelező

2015.05.13 Syracuse

2016.04.26 D. Shaday

Nagyszerű film, már sokszor láttam, de nem tudom megunni. Végig kiválóan fent tartja az izgalmat, mindig be tud dobni egy-két olyan húzást, amire szerintem egyáltalán nem számít a néző. A színészek is fantasztikusak, szóval tényleg nem érheti panasz a filmet.

2016.04.22 Loborg

Nagyon tetszett a film , a sztorija eleve nagyon megtetszett, érdekes alapsztori és a színésznők alakítása se semmi (ami a "vámpírlánytól" egészen váratlanul ért, mert ezt a filmet már az Alkonyat filmek kijötte után láttam csak).

2017.01.23 Olivér Rózsa

Elég jó film. Nem rég láttam és még most is megállja a helyét ahhoz képest hogy nem mostanában jött ki. Izgalmas, jó felépítése. A zenéje kicsit irritált már a végére.

2017.01.22 Gábor Rózsa

Jó film, de már kicsit kevés a mai szemhez mérve. Kicsit elmaradott, kicsit naiv a mai hasonló filmekhez képest, de érdemes megnézni egy esti filmezés keretében.

2016.06.23 postaslaszlo8

Nagyon jó film, felfokozott hangulat, krimi minden menyiségben és az epikus jelenetek sokasága! Jared Leto nagyon odateszi magát, király film számomra.

2017.09.26 Bibabac

Izgalmas, érdekes film, végigizgultam az egészet. Már jó pár éve annak, hogy láttam, nem emlékszem pontosan, milyen érzés is volt, csak arra, hogy markoltam a párnámat az ágyban ülve, és alig vártam, hogy végre elmúljon ez a feszült izgalom, amiből nem tudok szabadulni.

2017.10.22 veresszsoltika

Félelmetes, figyelmet megragadó, lekotő film, izgalmas jelenetekkel és tökéletesen beleillő színészekkel. Érdemes figyelni minden apró részletre hogy teljes legyen a kép

2016.07.05 Pock

Durva, kemény thriller, aminek vannak valóban izgalmas részei. Talán a sztorija lehetne kicsit teljesebb, többet mondó. Ettől eltekintve erősen közepes thriller.

2015.11.23 somi

Jodie Foster egyik legjobb filmje. Szerintem. Nyilván ez sem tökéletes, de a szereplőválasztás jó, a fényképezés szintén, a hangulatát már ezek megadják. Kristen Stewart pedig régen tudott értelmes szerepeket is vállalni. Jared Leto pedig ekkor még n... Több

2017.03.24 georgri

Nagyon ütős film, amit évekkel később sem tud elfelejteni az ember. Így vagyok ezzel én is, már 15 éve, hogy láttam, de még mindig emlékszem rá, milyen óriási hatással volt rám.

2017.02.10 Enjoy

Érdekfeszítő, igazi izgalmas thriller-dráma profi szereplőkkel, profi színészi alakítással. Jól összerakott, izgalmas, szórakoztató film különleges hangulatot árasztó.