Péntek 13

Friday the 13th

2015.06.21 spikeZ

Bírom ezt a franchise-t, természetesen ebből is az eredeti a legjobb, nem csak azért, mert ennek van a legjobb rendezése szerintem, hanem azért is, mert igazi nyolcvanas évek hangulata van. Zseniális!

2024.02.17 Talált Ottó Nézhetetlen

A sz@rdarab, ami szemétbe való!

Egy sz@r film, amit nem lehet klasszikusnak nevezi, mert nem is az, hanem egy égetnivaló hull*d*k, ami manapság már inkább nevetséges. Az a cicaharc a lányok között ott a végén, az valami hihetetlenül szánalmasan röhejes. Hogyan tudott ennyi fiatallal végezni, az öreg nagyi, ha egy mákszemnyi ellenállás is ennyire megviseli? Nehéz lenne a film értékeit felsorolni, mivel egyre se emlékszem, noha pár órája szenvedtem végig, először és utoljára. Nem csodálom, hogy a kritikusoknak se tetszett, de legalább megajándékozták kettő Arany Málna szobrocskával ezt a szennyet. Ráadásul ennél borzalmasabb filmzenét, talán még sohasem hallottam. Békaszonáta rovarzajjal megspékelve. És mellesleg, ez a film veszettül unalmas nulla. Összes közül a leggyengébb és legsz*rabb.

2021.02.21 Norbert386268

A sz*rdarab, amire sokan próbálnak tortaként emlékezni

Minden idők egyik legbutább, legtúlértékeltebb trash sorozatának nyitó darabja. Talán az egyetlen pozitív dolog, hogy az alacsony költségvetéshez képest a remek vizuális szakember Tom Savininek köszönhetően a speciális effektek rendben vannak. Csupán ez miatt nem egy csillag.

2023.07.31 Nándor123 Nézhetetlen

A péntek 13-filmek legrosszabb és egyben nézhetetlen darabja, amit annyira felesleges volt megcsinálni, hogy az biztos, hogy emiatt a film miatt van az egész jogi hercehurca a széria körül. Ez egy nagy sz*r film ,a többi része ezerszer jobb, mert Jas... Több