Phillips kapitány

Captain Phillips

2015.03.30 dubzsu

Lebilincselő, intenzív akciódráma. Hanks tökéletesen mutatja be azokat az érzelmi hullámokat, amiken keresztülmegy.

2015.04.27 sullerb1022

Számomra csalódás ez a film, nézhető, de én többet vártam. Feleslegesen hosszadalmas és helyenként vontatott, de Tom Hanks alakítása dob rajta és elcipeli a filmet.

2015.11.03 Cptn_Cold

Bitang módon jó filmet hozhattak össze. Elsőre nem volt kedvem belenézni a cím alapján nem tartogatott az én ízlésemnek sokat. Szerencsére tévedtem. Oda voltam érte.

2015.01.22 Kiccsi7

Nekem nagyon tetszett, különösen rá tudtam hangolódni. Tom Hanks bravúrosan játszik és minden pillanatát elhittem. Az utolsó 5 perces színészkedése visz mindent.

2015.02.16 pilla92

2013 egyik legjobb filmje !! Tom Hanksben nem lehet csalódni. Izgalmas, fordulatos film, remek alakításokkal.

2020.12.20 Bakó Zoltán

Szánalmas és felesleges

Azért, mert egy történet igaz, még nem lesz érdekes és izgalmas. Amikor azt látjuk, hogy az igaz történet szereplői hót hülyék, a tyúxaros életükért konkrétan semmit sem tesznek, jogosan merül fel a kérdés: miért készült ez a film?! Cukormázas lócitrom ez...SPOILER! Csak egy logikátlanságot emelnék ki (igeeen, tudom, hogy így történt!): amikor a vége felé a vízben 2 ember lubickol, vajon miért nem lövik ki a mentőcsónakot? Mit gondoltak, a kapitány a ladikban, két kalóz meg versenyt úszik???

2015.02.16 Rózsa

Egy remek film! Nagyszerű karakter Tom Hanks ! Nagyon féltettem a szereplőket és a film végig izgultam mi fog történni velük!

2015.01.25 viraag

Tom Hanks-szel nem lehet mellélőni. Amihez hozzáér, az arannyá változik. Izgalmas film, bár lehetett volna baromi unalmas és elcsépelt, de a legjobbat választották hozzá!

2015.01.25 simi09

Eleinte izgalmasan indul, aztán átmegy unalmas túszdrámába. A végefelé nincs izgalom, kár, hogy a hangulat is csökken.. 3/5

2015.01.22 sggyula

Nagyon jó film, elhittük és a színészi játék szuper.

2015.02.15 nem.gab

Nagyon izgalmasan indul a film, aztán ez az izgalom átcsap feszültségbe, és a végére teljesen meghatódsz. Tom Hanks hozza a megszokott zseniális alakítását, aki szereti, annak biztosan tetszeni fog. Egyébként hajós-kalózos film, igaz történet alapján, de egyáltalán nincs elcsépelve.

2015.02.11 nandiwrc

Ez a film nem is lenne ilyen jó Tom Hanks nélkül. Nagyon tetszik a film, bármikor újranézném. Végig magán tartja a figyelmet, együtt izgulsz a szereplőkkel. 10/10

2015.02.04 kriskaa

Elég komoly film és a téma is elgondolkodtató! Nekem utána kellett egy kis idő még feldolgoztam. Nagyon jó volt, szerintem Tom Hanks-nak nagyon jól állt ez a karakter (is). És ahogy az előttem szólók is írták, valóban felnyitja egy kicsit az ember sz... Több

2015.03.14 tothtibor5

Tom Hanks egyik legjobb filmje , nagyszerűen alakítja a szerepét. A film akciófilmként van meghirdetve , de ez inkább thriller és dráma keveréke. Nagyon sok feszültséggel teli hangulata van , ami leköti a néző figyelmét. A szereplők szerethetőek. Az sme elhanyagolható szempont, hogy igaz történet alapján készült a film. 5/5