Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72%

Plasztik szerelem (2007)

Lars and the Real Girl
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Vélemények: Plasztik szerelem (2007)

 
indingo   2017. 11. 02.

legújabb vélemény

Először persze nevet rajta az ember, ez a baba no meg Ryan Gosling sem a megszokott szépfiús szerepben tetszeleg, de számomra ez a film egy dráma.

 
szaka123   2016. 01. 25.

Jó kis vígjáték volt. Sok jó humorral és elgondolkodtató párbeszédekkel. Ryan Gosling ismét nagyot alakított. Érdekes film egy beteg lelkű fiúról és arról, hogy képes lesz-e meggyógyulni és ha igen, mi lesz Biancával? :)


 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

Kettős a véleményem a filmről : Először is, érdekes maga az alapsztori , a színészeknek pedig jól állnak a szerepek. Mintha minden stimmelne, de valami miatt mégis 2-szer elaludtam rajta , és csak aztán sikerült végignézni...

 
jencike1985   2017. 06. 01.

Maga a története nagyon érdekes , de a film viszont sokszor mutatott olyan képet ami nekem unalmas volt.Talán sokat vártam egy ilyen történetű filmtől . Jobban meg lehetett volna formálni a filmet. De azért nem rossz.

 
Dracule   2015. 08. 21.

Itt nem igazán tudtam eldönteni, hogy most kedveltem-e a filmet avagy sem. Voltak benne jó pontok de elég sok volt az ami le is húzta szóval maradjunk abban, hogy olyan erős közepes.

 
Robi92   2015. 11. 21.

Amikor elkezdtem nézni azt hittem unalmas amcsi vígjáték lesz,de kellemesen csalódtam.Jó film volt,bár valóságalapja nem sok volt,nem hinném,hogy való életben elfogadnának egy guminőt.

 
Aranyhal   2015. 08. 14.

Kissé középszerű amerikai vígjáték nem rossz poénokkal és jó sztorival. Gosling jól alakít benne, illik hozzá a karakter, meggyőző alakítás. Tetszett, de sok újdonságot nem adott.

 
Buborék   2015. 06. 28.

Nekem ez a film nem tetszett. A történet sablonos, a humora egyáltalán nem jó. A színészekre nem igazán lehet panasz, de egyszer elég megnézni, mivel nem valami szórakoztató!

 
dps   2015. 05. 01.

Craig Gillespie megtévesztően édes komédiája egy szociális zavarokkal küzdő fiatalemberről, akit a kivárosi közössége megpróbálja felkarolni, hogy elvezesse őt egy rendetlen, de érzelmi kapcsolatra, még ha ez csak egy plasztikbábu is.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

Egyáltalán nem jött be. Teljesen mást vártam tőle, mint amit kaptam és valahogy az én szememben nem volt meg az összhang, amit egy ilyen filmtől elvártam volna. Pedig szerintem jó volt színészi választás a szerepekre.

 
kecsaa   2016. 09. 22.

Különös történet, melyet szokatlan hangulat leng körül. Ryan Gosling alakításai közül véleményem szerint ez az egyik legjobb. Nem pörgős, inkább lassú film, nekem nagyon tetszett.

 
krajcsie   2016. 09. 29.

Meglehetősen különc történet a filmek sorában, ahogy maga Lars (Ryan Gosling), a főszereplő is különc az őt körülvevő emberek között. Egyedi hangulati, megnézésre érdemes film.

 
totykos   2015. 04. 28.

Rettentő aranyos film, ki hitte volna, hogy Ryan Goslingot egyszer még ilyen szerepben látjuk. Amúgy jól alakítja nagyon, eszedbe se jut, hogy "hé, ez a srác amúgy egy szexisten, mi a fenét csinál ezekben a pulóverekben?" A többiek is jók mondjuk, nekem a sógornő karaktere különösen tetszett.

 
Toncsi   2014. 11. 28.

A röhej az, hogy ilyen esetek tényleg vannak, Lars egyáltalán nincs egyedül ezzel a "hóborttal". Viszont a film jól bemutatja azt is, hogyan lehet az ilyen embereken segíteni és mit tesz a közösségi összefogás. Ebből a szempontból nagyon pozitív az ü... több»