Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
5
Videók

Vélemények: Ne játssz a tűzzel (2019)

 
Di Canio   2020. 06. 02.

legújabb vélemény

Inkább a fiatalabbaknak szóló vígjáték, Cena kezd úgy kinézni mint Schwarzenegger mikor már öregedett. Gyerekeknek biztos tetszeni fog, meg azoknak akik szeretik ha gyerekek csinálják a kalamajkát.

 
Spidey   2020. 02. 01.

Elment egynek de nem lesz többször megnézve ha rajtam múlik az biztos. Szörnyen kiszámítható volt minden mozzanata a filmnek és a poénok is nagyon unalmasak voltak, mivel az előzetesbe szinte az összeset belerakták sajnos. Családi kikapcsnak egyszer elment.


 
JamesBont   2020. 01. 26.

Hozza a családi vígjátékok butácska színvonalát, de igazából kedvelhető film, vasárnapi mozizásra tökéletesen megfelel. Gyerekeknek szórakoztató, felnőtteknek elviselhető kategóriába sorolnám.

 
vitto   2020. 01. 28.

Oké, én alapból nem vártam sokat ettől a filmtől, bár az előzetes alapból könnyed szórakozást ígért, de sajnos minden elvárásomat alulmúlta. John Cena ettől függetlenül remekül alakít, szerintem őt igazán ki lehet emelni a koncepcióból, de így összességében sajnos kihagyható darabnak gondolom.

 
Denisqoo   2020. 01. 27.

Na, jó...nem mondom, hogy ez a legborzalmasabb vígjáték, amit életemben láttam, de könyörgöm, ennyire gyengén összetákolt forgatókönyvet nem tudom, honnan szedtek, azért érezhetően lett volna mit dolgozni az egészen, arról nem is beszélve, hogy a poénok rettenetesen erőltettek voltak.

 
Fintil   2019. 12. 18.

Az unokaöcsém imádta, én is jókat derültem rajta. Nem egy világmegváltó film, tényleg inkább gyerekeknek való poénok vannak benne, amik a szülőknek már-már kínosan kínosan egyszerűnek tűnnek. De cserébe nincs meztelenkedés, káromkodás, agresszió, szóval valóban egy családi mozi.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.