46% 30 szavazat
Púder, csajok, satöbbi

Púder, csajok, satöbbi

Powder Room
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
22
Szereplők (22)
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Sam élete egy felejthetetlen bulit követően mindörökké megváltozik. Miután újra találkozik régi főiskolás barátaival, Sam azon kapja magát, hogy életét átértékelve kiötölt egy furfangosnak látszó tervet arra, hogy győzze meg magát és a lányokat arról, hogy neki mindene megvan. Ám ahogy diszfunkcionális, habár messzemenőkig elkötelezett barátai egyre jobban belefolynak a dolgokba, úgy kezd omladozni az álca, melyet a leküldött piák, a kivégzett cigik és a mellékhelyiségben elkövetett bűntettek csak még jobban kikezdenek. A nyers valósággal szembesülve Sam innentől kezdve már azért küzd, hogy hű lehessen magához, és rájöjjön, hogy valójában mit is akar az élettől.

Rendező: M.J. Delaney
Zene: Fake Club
Ország: Egyesült Királyság
Premier (HU): 2014.04.09.
 
2015.12.08 Hangus

legújabb vélemény

Uh ez a film csupa rózsaszín,cukiság,tömény nyál,minden ami a mai tini lányokra jellemző.Egy csaj aki a suli legmenőbb csajszija a film végére rájön,hogy tanulni akar és nem csak a népszerűség a lényeg.

0
 
2015.02.01 J.Fatime

Hát ez egy igazi kis cuki,csajos film!Bemutatja a mai tini lányok életét amikor semmi nem számít csak a smink,a jó rucik,bulik,pasik!

0