Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
89

Red Nose Day Actually (2017)

Red Nose Day Actually
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Colin Firth
Andrew Lincoln
Chiwetel Ejiofor
Keira Knightley
Rowan Atkinson
Liam Neeson
Thomas Sangster
Hugh Grant
Chiwetel Ejiofor
Keira Knightley
Andrew Lincoln
 
Lonka   2019. 08. 16.

legújabb vélemény

Helyes és szerethető kis rövidfilm, de azért sokat nem szabad tőle várni.

 
indingo   2017. 12. 29.

Azt be kell látni, hogy mindenki piszkosul megöregedett. Nagy energiát nem fektettek a készítők a történetbe. A mondanivalója értékelendő, de kisfilmként gyenge.


 
VvV   2018. 12. 28.

Igazi kis karácsonyi szösszenet. Izgalmas újra látni a szereplőket pár évvel később.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

Kellemes és izgalmas volt ennyi év után újra belecsöppenni a jól megismert és megszeretett szereplők életébe és hogy hol tartanak, mi történt velük eddig. Kár hogy ilyen rövid volt, de én ennek is örültem.

 
laci044   2017. 04. 09.

Számomra célt ért ez a kis rövidfilm. Igazából annyi történik, hogy ennyi év után láthatjuk egy pár perc erejéig, hogy hová is jutottak a szereplők. Azt sajnálom, hogy csak egy rövidfilmet kaptunk, de talán jobb így, mintha most láthattuk volna ugyanazt a filmet még egyszer. Szórakoztató, szerethető és ezt a rengeteg színészt látni mindig egy jó élmény. Abszolút megér egy megnézést, ha megszeretted az első részt, egyenesen kötelező!

 

Az Igazából szerelem televíziós folytatása.

(hp)
 

Eredetileg úgy volt, hogy Emma Thompson is visszatér a tévés folytatásban. Azonban, mivel nem sokkal a forgatás előtt hunyt elő jó barátja, Alan Rickman, aki az eredeti filmben (Igazából szerelem) a férjét alakította, úgy döntött, hogy nem szeretné nélküle vállalni a szerepet.

(hp)
 

Ez Andrew Lincoln első filmje, mióta szerepet vállalt a The Walking Deadben.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.