74% 56 szavazat
Megváltó szeretet

Megváltó szeretet

Redeeming Love
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
29
Szereplők (29)
4
Képek (4)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

Hol nézheted

Famke Janssen
Tom Lewis
Abigail F. Cowen
Abigail F. Cowen
Tom Lewis
Tom Lewis
Abigail F. Cowen

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Angelt még gyermekkorában eladták prostituáltnak, és semmi mást nem ismer az életben, csak árulást. Vajon lehetséges meggyógyítani egy ennyire összetört szívet?

(Hupka Adrián)

Rendező: D.J. Caruso
Forgatókönyvíró: Francine Rivers, D.J. Caruso
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.01.21. | Telekom TVGO (2022.01.09.) | Netflix (2024.01.01.)

KULCSSZAVAK

 
2024.01.07 Fikatours_blogger

legújabb vélemény

Western köntösbe öltöztetett dráma

Legnagyobb értéke a filmnek, hogy nem a kommersz, romantikus forgatókönyvek mintáját követi, hanem hitelesen ábrázolja egy sérült lány lelkivilágát. A történet nem indokolná a 133 perces filmhosszúságot, de a tájképek annyira jók, hogy megbocsátható ez a kis nyújtás.

0
 
2023.09.10 Ahoj poplacsek

7/10 Egész jó, egész jó

Ez a film nagyon érdekes. Szerintem nagyszabásúnak szánták a maga nemében, mint az A remény rabjait, csak ez nem lett tökéletes, de a szándék tetten érhető. Azért elég jó így is, csak nagyon el van nyújtva és van pár átgondolatlan vagy bénán megoldott rész. De ezeken könnyű túllendülni, főleg, ha van a nézőnek türelme megküzdeni a lassú tempóval. Az én ízlésemnek kicsit sok volt az így isten úgy isten a filmben, nem kellett volna annyit emlegetni az öreget, mégiscsak komoly felelőssége van abban, hogy a csajnak komolyan haza lett vágva az élete első fele. De félre a fenntartásokkal, a film meglehetősen jó. Tényleg.

0
 
2024.01.03 szemtelen

Isteni üzenet

Bibliai alapú, szimbólumokban bővelkedő romantikus történet – ami prédikációtól mentesen a feltétel nélküli szeretetre fókuszál. Szóval, a bestseller regényen alapuló „Megváltó szerelem” egy erőteljes történet a könyörtelen szerelemről és kitartásról, ahogy egy fiatal pár kapcsolata ütközik az 1850-es kaliforniai aranyláz rideg valóságával. Az eseményeket a két főszereplő viszi a hátán, Michael szerintem túl tökéletes, több harag, fájdalom és szenvedés kéne a karakteréhez, hogy emberibb legyen. Angel soha nem tudja elfogadni Michaelt, múltja kísértette, és azzal a gondolattal küzd, hogy Michael túl jó hozzá. A „Megváltó szeretet” keresztény gondolatokat ébreszt, Isten szeretetének elfogadása, és annak küzdelmes nehézségei. Bár a filmnek megvan a célközönsége, mindenképpen azt javaslom, hogy nézzétek meg a „Redeeming Love” c. filmet, üzenetei érthetőek és inspirálóak. Ez egy szívhez szóló, értékes film, minden szempontból magas színvonalú, de nem riad vissza a felkavaró természetű jelenetek elől sem. Nagyszerű a színészi munka, remek a karakterábrázolás, egy kissé hosszú a mozi, egy érzelmi hullámvasút, de engem végig lekötött.

0
 
2022.12.20 dandelion1983

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Remek alkotás, még a '90-es évek szuperprodukciói között is megállná a helyét, a mai filmkínálatban pedig különösen nagyot szól. Mind a történet, mind a szereplők, minden a helyén volt. Igaz film, igaz érzésekkel. Végre nem egy kiszámítható, bugyuta ... Több

0
 
2022.09.01 BloodyMary

Nagyszerű színészeket választottak a szerepekre. Ez a film valóban a szeretetről és a megbocsátásról szól. Annyira megható látni a közös útjukat és azt, hogy min mentek keresztül. A történet érdekes.

0
 

A film Francine Rivers Megváltó szeretet című regénye alapján készült. Szerző: dandelion1983

#1