Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
42%

Örök szerelem (2015)

Marguerite et Julien
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
3
Videók
 
Gwen   2017. 04. 15.

legújabb vélemény

Nagyon szép, megható romantikus dráma, az utolsó fél-negyed óra pedig...hát, nézzétek meg! Nagyon hitetelesen közvetíti az érzelmeket, bár ez a testvérrománc lehet, hogy egyeseknek sok, de nem részben ez teszi különlegessé.

 
Sniper   2017. 04. 14.

hát őszintén szólva engem nem győzött meg teljesen, maga a rendezés jó, de a történet számomra nem igazán állt össze. Valahogy olyan érzésem volt, mintha valami fontos hiányozna belőle, nem is tudom jobban megfogalmazni. Mindenesetre egy közepes filmélményt adott, nem többet, nem is kevesebbet.


 
Sziszi   2017. 04. 13.

Szintem nagyon bájos, megnyerő romantikus dráma lett. Aki kedveli a kosztümös filmeket, annak biztos be fog találni. Nem egy gyors ütemű blockbuster, de hát azt nézzék a srácok, mi pedig megpróbáljuk őket rávenni néha valami ilyesmire is. Nekem nagyon tetszett. :)

Jérémie Elkaïm
Anaïs Demoustier
Jérémie Elkaïm
Anaïs Demoustier
Jérémie Elkaïm
Anaïs Demoustier

A film összbevétele 123 918 dollár volt (imdb.com).

 

A film története Jean Gruault és François Truffaut 1970-es évekbeli forgatókönyvén alapszik.

(hp )
 

A filmet meglehetősen negatívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes-on jelenleg mindössze 29 százalékon áll (2017. március).

(hp )
 

2015- ben szerepelt a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában

(BéBé)
 
Rómeó és Júlia egy csipetnyi aberrációval megfejelve – röviden így lehet jellemezni Valérie Donzelli filmjét, amelyben a két címszereplő (már ha az eredetit nézzük), Marguerite és Julien tiltott szerelembe esnek egymással. 55/100 több»