60% 54 szavazat
Lady W botrányos élete

Lady W botrányos élete

The Scandalous Lady W
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
7
Képek (7)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Natalie Dormer
Natalie Dormer
Natalie Dormer
Natalie Dormer
Natalie Dormer
Natalie Dormer
Natalie Dormer

FILMINFÓ

A szenvedélyes és bátor Lady Seymour Worsley (Natalie Dormer) kilép problémás házasságából, azonban a sértett férj bíróságra viszi az ügyet, ahol a nőnek a nagy nyilvánosság előtt kell színt vallania. A sértett férfi, Sir Richard Worsley (Shaun Evans) kárpótlást… Több


Rendező: Sheree Folkson
Forgatókönyvíró: David Eldridge, Hallie Rubenhold
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2015.08.17.
 
2020.04.13 Ildikó Bacskai

legújabb vélemény

Csalódás ebből a történetből sokkal jobb filmet is ki lehetett volna hozni

Jó: női főszereplő egész jó alakítása, szép helyszínek és szép jelmezek. Rossz: ergya filmzenék, gyenge rendezés, férfi szeplők hitványak, hiteltelenek. Őszintén fájdalmas úgy nézni egy filmet, hogy tudod, hogy akár jó is lehetne. Egyszer meg lehet nézni. Éppen ,hogy nem a 10 perc után kikapcsolom kategória.

0
 
2018.03.09 indingo

Kicsit perverz volt a férj, az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy homoszexuális volt és nem is a feleségére izgult, hanem a választott férfiakra. Közepes a története.

0
 
2016.12.02 HercegPeter

Natalie Dormernek jól állnak ezek a kosztümös filmek, és úgy látom, tetszett is neki a önmagáért kiálló nő karaktere. Nem feltétlenül az én stílusom egy ilyen film, de a sztori miatt mégis érdekelt. Nőkre talán mélyebb benyomást tehet, ezért mint a legtöbb ilyen film, ez is inkább nekik készült.

0
 
2018.07.01 MP170506

Tetszett a film felépítése, a színészek játéka. A történet sokat mondó, mit megtesznek nők a szerelmük ért, nem volt könnyű élete a ladynek. A film lezárása is nagyon jó, szegény nő mentette a férfit és még se ért el a végén semmit, az élete zátonyra futott...

0
 
2018.08.28 Lonka

A férfiak az esetek többségében azt kérik a párjuktól, hogy legyenek hűségesek és ne ... félre. Itt pont az ellentettje zajlódik le.

0