Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
11
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
leo777   2019. 06. 22.

legújabb vélemény

Nem igazán vagyok oda a kosztümös filmekért, de nekem ez igazán bejött. Főként azért is, mert nem a szokásos, sablonos szirupos romantikus filmről van szó. A sztori minden melodráma nélkül tudja hozni az érzéki elbeszélésmódot, ami pedig külön kiemelendő nálam, hogy remek hangulata van. Az alakítások talán egy kicsit teátrálisra sikeredtek, de ez nálam egyáltalán nem vett el az élményből.

 
Attila   2019. 06. 20.

Hát, ez nekem sajnos nem igazán jött be, de egyáltalán nem szeretném lehúzni a filmet. Nem arról van szó, hogy csöpögős lenne, egyszerűen csak egy klisés romantikus film, amelyet én igazából történelmi szempontból fenntartásokkal fogadnék. Nálam abszolút nem lépte át a középszerű kategóriát.

Stacy Martin
Vincent Lindon
 
A címadás ügyes marketingfogás, de ez még nem adja el ezt a mívesen középszerű filmet, aminek szépek a kosztümjei, ügyesek a színészei, csak a szív hiányzik belőle, de az nagyon. több»
 
Az előadás legmegragadóbb pillanata az volt, amikor az előttem ülő, tisztességben megőszült kritikus bácsi a 67. percben elásította magát, de úgy, hogy a Metro-Goldwyn-Mayer oroszlánja a fasorban nem volt akár a mozdulat látványosságát, akár a hangerőt tekintve több»
 
Benoît Jacquot mozija egy hosszúra nyúlt ásítás, amelyet itt-ott megszakít néhány jobb jelenet. És szinte ujjongó öröm szakad ki az emberből, amikor felbukkan végre a stáblista. több»
 

Benoît Jacquot rendező elmondása szerint a film ötlete jóval azelőtt merült fel benne, hogy kirobbant volna Havey Weinstein szexuális zaklatási botránya, és azt ezt követő #MeToo mozgalom.

(hp)
 

Benoît Jacquot Lars von Trier Nimfomániás című filmjében figyelt fel Stacy Martinra (Madame de Charpillon). "Azonnal meggyőzött a magabiztosságával, a szemtelen ártatlanságával és a képességével, hogy olyat mutasson meg, amit általában nem szoktunk megmutatni" - mondta a rendező. Mivel a színésznő ráadásul kiválóan beszél franciául, ezért Jacquot számára csak ő jöhetett szóba a Mr. Casanova női főszerepére.

(hp)
 

A Mr. Casanova Benoît Jacquot rendező és Vincent Lindon ötödik közös filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.