Bel Ami - A szépfiú (2012)

Bel Ami

Timcsi   2019. 01. 20.

A neves női szereplők láttán kicsit komolyabb történetre számítottam.

erare   2016. 07. 26.

A regényt olvastam, az sem okozott túl nagy élvezetet, de ez a film sem igazán. Már csak azért is megnéztem, mert pont elkaptam Pattinsont a film egyes jeleneteinek pesti forgatásakor és mert kíváncsi voltam, hogy a vámpíros imidzsén tud-e változtatn... több»

indingo   2017. 05. 03.

Meglepően jól állt a karakter Robert Pattinsonnak. Egy kellemes film, tetszett a története és gyönyörűek voltak a kosztümök.

Berto49   2017. 09. 04.

Nem tetszett! Robert Pattinson egy tehetségtelen felkapott senki, akinek annyi köze van a színészethez, mint például nekem. Ráadásul még nem is jóképű szerintem, bár ezért százezernyi tinilány megkövezne. Szeretem Maupassant írásait, bár csak az össz... több»

Bazzzsi   2017. 11. 05.

Nekem tetszett a története, nem mondom, hogy nem voltak benne hibák, de érdekes volt a három korosztály rajongása az újdonsül idegen férfi után.

Lonka   2017. 07. 26.

Hazánkban forgatták így kíváncsivá tett a film, már csak a budapesti látvány miatt is. A történrte nekem tetszett, jó volt Pattinsont egy másfajta szerepben látni.

Greeta   2017. 12. 09.

A nő és férfi kapcsolat, a fiatalabb férfi idősebb nő és a hatalomért való harc a film fő témája. Összességében van egy kerek története, de semmi különleges nincs benne.

Papp Annamária színésznő egy utcalányt alakít a filmben és közeli kapcsoltba is kerül Robert Pattinsonnal.

(Szilonka)

A filmnek magyar gyártásvezetője van Kovács F. Attila személyében.

(Szilonka)

A film Guy de Maupassant azonos című regénye alapján készült.

(Szilonka)

A film egyes jeleneteit hazánkban forgatták.