Kötelező darab el nem tudom képzelni, hogy létezik olyan ember aki még nem látta ezt a filmet. Még ennyi év után sem unalmas nekem pedig már gyerekkorom óta minden évben megnézem és volt, hogy nem csak egyszer egy évben. A főszerepet mintha csak Maca... Több
Ez a rész még elmegy, egyszer nézhető, hogy úgy mondjam. Az ezt övező tömeghisztéria azonban jól mutatja a rajongói közönségének agyi szintjét. Nulla...
Amikor először láttam ezt a filmet, akkor nagyon csíptem. Kislány voltam, persze, hogy nagyon tetszett. Amúgy így visszagondolva nem egy nagy durranás, de a feladatát teljesíti, mert szórakoztat. Legalábbis szórakoztatóan hatott egy csomó gyerekre kö... Több
Egyik kedvenc gyerekkori filmem, mindig tud szórakoztatni, amikor megnézem. Nagyon jó hangulatú, humoros családi film.
Még kisgyerek voltam, amikor először láttam. Apukám ajánlotta, először elleneztem, mert nem tetszett a címe (oké, lehettem 8 éves...). De aztán mégis megnéztem, és mondanom sem kell, egyből beleszerettem. Mondjon bárki bármit, nekem azóta a kedvenc karácsonyi filmjeim táborát erősíti, és valószínűleg nem mondok vele újat, hogy azon a bizonyos képzeletbeli listán is az első helyen van. Ezt a filmet valahogy mindig is egy szaloncukorként értelmeztem. A mondanivalója, a csoki része imádnivaló – mondhatunk vagy gondolhatunk néha bármit, de később rájövünk, hogy sokkal fontosabb dolgok is vannak a világon, itt jelen esetben a család. És ez az egész egy olyan vicces, színes és aranyos papírba van csomagolva, hogy az ember helyenként mosolyog, nevet, vagy a „kritikus” részeknél visítva a röhögéstől ülnek a tévé előtt. Mondanom sem kell, hogy a színészek által olyan jól megformált szereplők is nagyon karakteresek, és persze a szöveg is óriási (igen, a „Pofa be, roló le!” már lassan egy szállóigévé vált a családunkban :D). Végül pedig, ez egy örök karácsonyi klasszikus marad, amíg világ a világ.
Nem lehet nem szeretni! A karácsonyi dalok benne mesések és a története is helyes. Végig leköti az ember figyelmét.
Nem rossz film. Bár az utóbbi években szerintem kissé túl sokszor adták le karácsonykor. Aki még nem látta annak érdemes megnézni mert elsőre humoros és a sztori is kreatív. Egyszer-kétszer érdemes megnézni.
Régi film, gondolom ezért, de sok helyen eléggé túlzások voltak. Én úgy gondolom nem lehet ennyire csúszkálni a jégen. És úgy gondolom nem lehet ekkorákat esni szétszórt dolgokon. De összességében nem volt rossz film. Aranyos volt.
Egy elég régi film, de szerintem még mindig elég jó. Szinte minden karácsonykor a programlistán szerepel a film megnézése. Néha kicsit durva, de rendkívül szórakoztató még többszöri nézés után is.
Igazi klasszikus karácsonyi film, amely nélkül még ez az ünnep sem lehetne teljes. Macaulay Culkin legeslegjobb filmszerepe, melyet valaha kapott. Az egyik kedvenc gyermekkori filmem, melyet akárhányszor szívesen újranézek.
Ez az a film amit tuti mindenk látott már,főleg karácsonykor. Én már nagyon unom ,de tény ,hogy első látásra nem rossz film. Bár néhol kissé tulzó azért szórakoztató . Egyszer azért érdemes megnézni. Bár a 2. rész után már gyenge.