Szerintem a '90-es évek gyermekeinek ez egy örök klasszikus, főleg karácsonykor. Sajnálom, hogy ennyire agyonvetítették már - így vesztett valamicskét a zsenialitásából. A póktól a mai napig félek.
A reszkessetek betörök első része számomra amolyan családi klasszikus vígjáték, amit a gyerekekkel leülve, együtt kacagva érdemes nézni. Könnyed és egyszerű humorú, mindenki számára élvezhető vígjáték, csak ajánlani tudom. (ha van olyan, aki még nem látta volna)
Nekem tetszett a film, de azt kell mondjam, elképesztően jól alakította Kevint. Miután a család párizsi nyaralásra megy, Kevint azonban kifelejtették, ezért otthon tölti az idejét addig, amíg fel nem bukkan a két ellenséges betörő. A két betörőnek nem lesz olyan könnyű dolga elkapni Kevint, tehát Kevinnek csapdát kell állítani, nehogy elkapják őt, ezért a csata közepette egy ijesztő pók is felbukkan az egyik betörőre, majd a csapda végeztével elkapják őt, de megjelenik az idős szakállas férfi, aki hólapátolóval fejbe üti őket, a két betörőt letartoztatják, és a család is hazatér, és Kevinnek semmi baja sincsen. Nekem tetszett a film, és elképesztő a szereposztás. Gratulálok, nézhető kategória.
Nagyon sokszor láttam, és bevallom, már uncsi nekem, de ettől függetlenül zseniális karácsonyi film, a hangulata nagyon jó, Chris Columbus azért tud valamit (lásd még az első 2 Harry Potter-filmet). A második résszel egyenlően jó, a két rész szerinte... Több
Ki ne ismerné s szeretné ezt a rendkívül szórakoztató filmet? Imádnivaló egy életen át, komolyan mondom. Volt idő, mikor minden karácsonykor megnéztem. Remek forgatókönyv, szereplők, az egész abszurd, de olyan vicces is.
Megunhatatlanul fantasztikus film. imádom ezerszer láttam és még látni is fogom. Macaulay Culkin legjobb alkotása. A történet, a színjátszás minden remek és egyedi benne.
Mivel 11 éves vagyok, ezért nem meglepő, hogy nem nagyon nézek retró filmeket meg sorozatokat (kivéve a Caillou-t, ami egy 1997-es rajzfilmsorozat, és én ovis koromban néztem). A Reszkessetek, betörők!-et még 2018-ban, azaz 8 évesen láttam a tv-ben k... Több
Nem tudom, hogy a készítők számítottak-e rá, hogy még 30 évvel a film bemutatása után is sikerrel fog menni. Feledhetetlen film, amelyből mindenki emlékszik 1-2 vicces jelenetre.
Végig kínlódtam , vagyis próbáltam egy szobában lenni a filmmel, mert egy baratom pont erről a filmről, illetve a trilógiáról irt valamit. Amúgy jó színészek vannak benne.
Én ezt gyerekkoromban nem láttam, szóval nálam kimaradt a "nincs karácsony Kevin nélkül"-szindróma. A maga kategóriájában jópofa, vicces, pörgős film, van pár kifejezetten jó poén is benne, de azért műremeknek nem mondanám.
Chris Columbus gyermek lelkének és/vagy jó képzelőerejének és/vagy jól megírt forgatókönyvnek köszönhetően a világ majd minden háztartásában belopta magát az emberek szívébe. Örökzöld történetté vált, még ha mai korban az okostelefonok és internet világában már nem állná meg a helyét a sztori. A magyarszöveg és a szinkron pedig még dob rajta.