56% 48 szavazat
Rovdyr

Rovdyr

Rovdyr
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

1974 nyarán négy fiatalt csapdába ejtenek, majd eszméletlenül ébrednek egy erdő közepén. Az ébredés után pedig egy vészjósló vadszkürt hangját hallják megszólalni a távolban.

(dulkap)

Rendező: Patrik Syversen
Forgatókönyvíró: Nini Bull Robsahm, Patrik Syversen
Ország: Norvégia
Premier: 2008.01.04.
 
2021.12.24 BoBamburg

legújabb vélemény

Norvég slasher. Fiatal srácok kirándulni mennek, csakhogy a helybeli falusi arcok úgy döntenek, hogy jó móka lesz levadászni a turistacsapatot. Szintén nem rossz, de túl sok mondanivalója azért nincs.

0
 
2021.10.02 Interfectorem Sabnock

a nap véleménye

Pedig az északi horrormozik ütősek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sajnálom, hogy egy kicsit lelombozom az északi ( dán, finn, norvég, svéd, izlandi) horrorfilmek kedvelőit, de ez nem lett az igazi. Miért? Az én véleményem szerint nagyon sekélyes a történetvezetés, tehát maga a sztori, és a szereplők sem voltak kiem... Teljes kritika

4
 
2017.01.01 stif

Az biztos, hogy a brutalitást nem spórolták ki a filmből, ám mindezek ellenére szerintem hihetetlenül nagy mértékben tartalmaz amatőr megoldásokat a film, mind a kameramozgásban, mint pedig dramaturgiai felépítésében. Egyszerűen ötlettelen az egész.

0
 
2016.07.08 doktorfaust

Az utóbbi időben rengeteg ilyen filmet láttam és sajnos ez a leggyengébb mind közül. Amit nagyon sajnálok, mivel nagyon jól néz ki a kép világa, nekem nagyon tetszettek a színek például. De egyszerűen annyira kiszámítható a történet, hogy végigunatkoztam gyakorlatilag az egészet.

0
 
Értékelés: 5/10
(2021. 09. 10.)
Egynek jó volt, izgalmas és szórakoztató másfél órája volt ez az életemnek, de semmi maradandó élmény. A cselekményben simán benne lenne egyébként egy folytatás esélye (mint az ebben az alműfajban általános), én még örülnék is neki. Ha hasonló színvonalon készülne még egy film, amiben magyarázatot nyerne az első, mindent megbocsátanék neki.... Több