kucsera

I. e. 35.000 körül járunk. Az érintetlen természetben békében élnek egymás mellett a mamutok, a lómutok, a baromfimutok és a gilisztamutok. Őseink még nem ismerik a rosszat, de a sampon receptjét sem, amit sürgősen meg kell szerezniük. Kezdetét veszi a két törzs harca a titkos receptért.

Rendező: Alain Chabat
Ország: Franciaország
Premier: 2004.01.28.
Gérard Depardieu

2025.01.05 Fekete Gandalf

Francia humor az őskorból

Ha van angol humor, akkor van francia humor is, ami bár sokaknak talán visszatetsző vagy komfortzónán kívülre eshet, de mindenképpen érdemes pár film erejéig egy esélyt adni neki. A klasszikus francia vígjátékok, mint a Vaklárma mellett megemlítendő a RRRrrrr!!! is, ami a már említett francia humort az őskorba helyezi, egy abszurd helyzetet és komikumot teremtve ezzel. Maga a cselekmény nem egy nagy eresztés, ez a része megért volna még egy kis munkát, s talán egy ismertebb, kultikusabb helyet is elfoglalhatna a francia filmek soraiban.

2018.07.07 LionelMessi10

Nagyon tetszett ez a film, a remek francia filmek egyike. Vicces sztori, jó történet, sok vidám percet jelent a megnézése. Hihetetlenül ötletesnek tartom az egészet, a kedvenceim közé tartozik a vígjáték kategóriában. Megunhatatlan!

2022.09.22 uniterra

Olyan izé, szóval vakargatom a buksit, mi is ez az izé.

2018.09.25 thejoker

Annyira nagyon jó!! Olyan jó poénok vannak benne hogy sírok a nevetéstől akárhányszor csak megnézem..nagyon jól kitalálták ezt a filmet, megunhatatlan! Nem igazán van felkapva, pedig megérdemelné, ajánlom mindenkinek!