Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
48
Vélemények
53
Képek
27
Videók

Filmkritika: Éjszakai hajsza (2015)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Minő meglepetés: Liam Neeson ismét akciózik. Ismét – a Non-stopot is jegyző – Jaume Collet-Serrával dolgozik együtt – de a jól bevált csapat ezúttal nem hozza az eredményt. Az Éjszakai hajszába sajnos a néző is belefárad… több»
 
Harris és Neeson miatt, (de csakis miattuk) az egyszer nézhető, B-kategóriába még belefér, de sokat tényleg ne várjunk tőle. több»
 
Ha azt mondom, hogy ügyes iparosmunka az Éjszakai hajsza, azzal tökéletesen leírom a filmet. Kifejezetten élvezetes darab, abszolút nézhető kategória, de a filmművészet állóvizét nem fogja megbolygatni Jaume Collet-Sera idei munkája. több»
 
Annak idején volt egy mendemonda, miszerint Alex Guiness-hez hasonlóan Liam Neeson is szerette volna minél hamarabb az általa játszott Jedi mester halálát. Ez a gondolat lehet mára átburjánzott a karrierjére. több»
 
Megtekintés: Az olyan fiaskók után, mint a halál unalmas "Sírok között" vagy a szarrá vágott Elrabolva 3 után, direkt felüdülés a film. több»