Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
87

Scream: The TV Series (2015)

Scream: The TV Series
Filmadatlap
 
81
Szereplők
4
Vélemények
200
Képek
4
Videók
Bella Thorne
John Karna
Bex Taylor-Klaus
Carlson Young
Amadeus Serafini
Bex Taylor-Klaus
Connor Weil
Willa Fitzgerald
John Karna
Bella Thorne
Willa Fitzgerald
Bex Taylor-Klaus
Carlson Young
 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

Remek kis tinisorozattá formálta át a klasszikus sikoly történetet az MTV. Imádtam ahogy ennyi különböző fiatalt összekovácsol egy közös titok és ellenség. Amy-t kifejezetten kedveltem.

 
MMcFly2015   2016. 06. 07.

Az biztos, hogy akinek a film anno bejött, annak a sorozattal sem lesz baja. Volt pont mikor elkapott az az érzés, hogy sorozat formájában ez a sztori még jobban működik, de néhol nagyon átment tini-sorozatba. A bizonytalanság, és az alap történet remekel, de a gimis buta mai világot rossz nézni. Sokat foglalkozik azzal ki - kivel csalta meg az illetőt. Minden 5. percben a telefon dominál. El sem engedik szinte. 10 részes az első évad. A hetedik részben kapott el egy érzés, hogy ki a gyilkos, sajnos eltaláltam, így nem ütött akkorát a vége, mint gondoltam. De okosan felvezették a 10. résszel a második évadot is. Így várom/ követem a folytatást. A maszk részemről sokkal félelmetesebb, és ide illőbb, mint az eredeti sikoly maszk. Ez tényleg egy horror ikon, és nagyobb veszélyt sugall, mint a filmekben azzal a hosszúkás - néhol ,,vicces" - maszkkal. A leértékelések ellenére szerintem érdemes elkezdeni, de nem úgy kell rá tekinteni, hogy egy folytatás, hanem egy remake - a sikoly filmek újra gondolása. Túl agyalni nem kell, és kerülni a spoilert a neten. Biztos hagy hasonló élményeket mint anno a film.


 
Csillagpor   2018. 10. 31.

Imádtam. Kár hogy kaszálták a sorozatot. Egész jó és hihető történetfoszlányokat vázol, ezáltal nem csupán egy buta tinihorror. Végig izgultam és nagyon jó a színészgárda. Tisztára meglepődtem hogy egy mtv-s sori ilyen jó.

 
Dobi Zoltán   2018. 10. 28.

Próbálja a mozifilmek világát átadni, de sajnos nem igazán sikerült nekik...

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.