Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%

Scream: The TV Series (2015)

Scream: The TV Series
Filmadatlap
 
81
Szereplők
5
Vélemények
200
Képek
4
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 08.

legújabb vélemény

Na hát ez nem jött be. Túl sokat akartak a film készítői, és valahogy egy bugyuta tinidrámának tűnt némi felesleges gyilkolászással. Engem fárasztott és untatott.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

Remek kis tinisorozattá formálta át a klasszikus sikoly történetet az MTV. Imádtam ahogy ennyi különböző fiatalt összekovácsol egy közös titok és ellenség. Amy-t kifejezetten kedveltem.


 
MMcFly2015   2016. 06. 07.

Az biztos, hogy akinek a film anno bejött, annak a sorozattal sem lesz baja. Volt pont mikor elkapott az az érzés, hogy sorozat formájában ez a sztori még jobban működik, de néhol nagyon átment tini-sorozatba. A bizonytalanság, és az alap történet re... több»

 
Csillagpor   2018. 10. 31.

Imádtam. Kár hogy kaszálták a sorozatot. Egész jó és hihető történetfoszlányokat vázol, ezáltal nem csupán egy buta tinihorror. Végig izgultam és nagyon jó a színészgárda. Tisztára meglepődtem hogy egy mtv-s sori ilyen jó.

 
Dobi Zoltán   2018. 10. 28.

Próbálja a mozifilmek világát átadni, de sajnos nem igazán sikerült nekik...

Bella Thorne
John Karna
Bex Taylor-Klaus
Carlson Young
Amadeus Serafini
Bex Taylor-Klaus
Connor Weil
Willa Fitzgerald
John Karna
Bella Thorne
Willa Fitzgerald
Bex Taylor-Klaus
Carlson Young
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.