80% 63 szavazat
Senki sem ítélkezhet felettem

Senki sem ítélkezhet felettem

Nessuno mi può giudicare
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
19
Szereplők (19)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Alice luxuskörülmények között él Róma egyik elegáns negyedében. Amikor a férje meghal autóbalesetben, hatalmas adósság marad utána, és annak a kockázata, hogy elveszíti a kilencéves kisfiát, Filipót. Mivel nincs pénze, és semmihez sem ért, a kétségbesett asszony más kiutat nem látván, belevág a legősibb foglalkozásba. A kolléganője, Eva tanácsainak köszönhetően az esetlen amatőrből csábító profivá válik. Közben a fiával együtt a volt komornyikuk szomszédságába költözik, ami egy új világot nyit meg előttük.

Ország: Olaszország
Premier: 2011.03.16. | Netflix (2021.03.31.)

Hol nézheted

Raoul Bova
Rocco Papaleo
Raoul Bova
 
2018.11.25 HercegPeter

legújabb vélemény

Nekem bejött a humora. A karakterek szimpatikusak főleg a bajuszos, rasszista pofa. A történet egyszerű és kiszámítható. Egyszernézős átlagos európai romantikus vígjáték. Egy pihenős, lustálkodós délutánra pont megfelel.

1
 
2017.05.29 Pumpu

Hát, nem tudom, hogy mennyire ilyenek az olaszok, de szerintem eléggé negatív képet fest róluk. Nem igazán szeretem ezt a fajta humort. Sajnos ez eléggé keserű szájízt hagyott az amúgy egész jól megírt sztori után.

0
 
2016.06.16 Thor

Bolondos egy film, én nagyon jól szórakoztam rajta. Szerintem egy kellemes délutáni mozihoz nagyon jól jön az ilyen. Érdemes megnézni, nem fogtok csalódni. :)

0