Miután úgy tűnik, nem lehet véget vetni a vérengzésnek, Meredithen, Peteren és Clinten a sor, hogy minden veszéllyel szembenézve megállítsák a megállíthatatlant: egy gyermekét védelmező anyát. Nem élheti mindenki túl, de aki mégis életben marad, sosem fogja elfelejteni a Shark Lake-en töltött nyarat. (hp)
Néha nem tudtam, hogy vígjátékot, vagy thrillert nézek-e. Komolyan mondom semmi bajom Dolffal, még mindig bírom és szimpinek is tartom, de a filmjei valahogy egyre rosszabbak.
Alapvetően a film hemzseg necces dolgoktól (a fizika és a biológia nem áll közel a rendezőhöz), de egyszer azért megnézhető. Mégis csak Lundgren Úr játszik benne. Persze láttunk már tőle ennél azért jobbat. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.