Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
30%

Sokkoló (1989)

Shocker
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Kóborló   2022. 06. 24.

legújabb vélemény

1
Gyilkos lélekvándorlás, rosszul tálalva

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ha meghallom vagy meglátom Wes Craven (1939-2015) nevét egy olyan film stáblistáján, amihez még nem volt szerencsém, akaratlanul is kíváncsivá tesz a film. Pont így történt ennél is. Hiába a sok negatív, és óvva intő vélemény, szeretem magam megtapas... teljes kritika»

 
TribeBubu   2016. 10. 20.

2

Ez meg mi a hétszentség volt? :D Sosem rajongtam különösebben Craven filmjeiért, de az ötleteit általában bírtam. Viszont ezt a művét nem nagyon tudtam hova tenni semmilyen szempontból. Oké, hogy horrorkomédia, de nagy részt inkább nevetségesnek mond... több»

 
Berto49 Nézhetetlen  2018. 03. 22.

1

Minősíthetetlen Wes Craven film! Olyan ócska, hogy arra már szavak sincsenek. Végig akartam nézni, de aztán nem ment, az agyam képtelen volt befogadni ennyi ökörséget. Az ilyen filmekre találták ki, hogy nézhetetlen kategória. A rendező olyan kultik... több»

A film összbevétele 16 554 699 dollár volt (imdb.com).

 

A film felvételeit mindössze tíz hét alatt készítették el, egy aránylag kis stábbal, hogy alacsonyan tudják tartani a film költségvetését.

(Kóborló )
 

A filmben feltűnik egy apróbb jelenet erejéig Wes Craven (1939-2015), az ő lánya, Jessica Craven és a fia, Jonathan Craven is.

(Kóborló )
 

A filmben, amikor egy hideg tóban vették fel jeleneteket, a Jonathant alakító Peter Berg hipotermiás sokkot kapott.

(Kóborló )
 

Wes Craven (1939-2015) eredetileg sorozatnak szánta a film forgatókönyvét, de ebben nem láttak túl nagy fantáziát a forgalmazók, így végül film készülhetett belőle.

(Kóborló )
 

A film rendezőjének Wes Craven-nek (1939-2015) többször kellett megvágatnia a kész filmjét, hogy az amerikai korhatár besorolási bizottság, alacsonyabb korhatár besorolással a mozikba tudja küldeni.

(Kóborló )