Csendes éj, véres éj

Silent Night, Deadly Night

A film 21 057 347 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 7 630 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film forgalmazói a Cineverse (USA) és a VVS Films (Kanada).Szerző: Hieronymus Bosch

A film gyártó cégei a StudiCanal, a New Dimension, a Rebel 6 Films, a White Bear Films és a Wonderwheel Entertainment.Szerző: Hieronymus Bosch

A StudioCanal fogja a filmet értékesíteni a Benelux államokban, Lengyelországban, Ausztráliában, Írországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban és Új-Zélandon.Szerző: Hieronymus Bosch

A műfaja Christmas-horror.Szerző: Hieronymus Bosch

A Metacritic 53/100-ra értékelte a filmet.Szerző: Hieronymus Bosch

A Cineverse mozikban már 2025. december 12-én vetítették a filmet.Szerző: Hieronymus Bosch

A Csendes éj, véres éj premierje amolyan "titkos vetítésként" volt jelen a Fantastic Festen, még 2025. szeptember 21-én.Szerző: Hieronymus Bosch

A film fő forgatása 2025. április 17-én kezdődött Winnipegben, Nick Junkersfeld operatőrrel.Szerző: Hieronymus Bosch

A film eredeti nyelvezete az angol.Szerző: Hieronymus Bosch

A forgatás 2025 februárjában kezdődött Kanadában, többek közt Selkirk, Carman, Stonewall és Steinbach városaiban.Szerző: Csillag Lajos

A 2025‑ös film a 1984‑es eredeti Csendes éj, Halálos éj remake‑je.Szerző: Csillag Lajos

Mike P. Nelson nemcsak rendezőként, hanem forgatókönyvíróként is részt vett a film elkészítésében.Szerző: Csillag Lajos