Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Skate Kitchen (2018)

Skate Kitchen
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
4
Videók

Galéria (14)

Videók (4)

 
ruman666   2018. 08. 13.

legújabb vélemény

0

Nekem bejött ez a stílus, alapból kedvelem, és másoknak is csak ajánlani tudom, hiszen ez a téma eléggé fajsúlyos, nagyon meg tudja érinteni az embert.

 
grigoriy1rem   2018. 08. 10.

0

Hát nem volt rossz, de azért ami a rendezői húzásokat illeti, nem is voltam elragadtatva. Ezek az állandó lassítások... hát, lehet velük hangulatot kelteni, de azért kicsit érdemes lenne bővíteni az eszköztárat. Különben nem rossz a film, de engem nem igazán tudott lekötni.

 
Sonny   2018. 08. 09.

0

Nagyon egyedi hangvételű és atmoszférájú film, de kétségkívül rétegmozi, amiben sokan nem találnák meg a számításaikat. ellenben aki fogékony az ilyesmire, annak egész biztosan be fog jönni, rám nagy hatással volt!

 
Wesleyvep   2018. 08. 11.

0

Amolyan "nesze semmi, fogd meg jól" kategóriájú film. Mély drámai pillanatokkal teletűzdeld alkotás, ami nem igazán hozta hozzám közelebb ezt a világot és a témát. Jól néz ki, és az alakítások is egész jók, de számomra teljesen felejthetőek voltak.

 
Van valami egészen friss és magával ragadó ebben a hangulatmoziban, pedig csak egy tinilánybanda gördeszkázik benne New Yorkban. több»
 
A kaliforniai Crystal Moselle lenyűgöző rendezői és Shabier Kirchner pedig csodás operatőri munkával kápráztatott el. Számomra érződik, hogy valami olyat hoztak létre, ami számukra jelentőséggel bír, amihez esetleg saját, valós élmények is társulnak. több»