60% 30 szavazat
A felkészületlen anya

A felkészületlen anya

Skruk
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
37
Szereplők (37)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Nana egy termékenységi klinikán dolgozik, viszont egy görbe este alkalmával megtermékenyíti magát a volt pasija spermájával. Ennek következtében megpróbálja valahogy megmagyarázni a váratlan terhességet és visszaszerezni a… Több


Forgatókönyvíró: Karina Dam, Nikolaj Feifer, Amalie Næsby
Ország: Dánia
Premier: 2022.06.08. | Netflix (2022.06.08.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Josephine Park
Josephine Park
Josephine Park
Josephine Park
 
2023.03.28 Klauka89

legújabb vélemény

Nem biciklitároló!

Adott egy nő, aki nagyon szeretne anya lenni, mondhatni minden áron. És amikor rájön, hogy már csak hat ciklus áll a rendelkezésére, hogy teherbe essen, kétségbeesik, és ez szó szerint bármire képessé teszi. Ahhoz képest, hogy dán gyártmány, nem lett túl magasröptű. Az első két-három részben még úgy nézett ki, hogy lehet belőle valami, de aztán elveszett az egész, és csalódás lett a vége. A kezdetben hiteles termékenységi szakértő, aki minden ügyféllel szót tudott érteni, konkrétan saját maga ellensége lesz, majd felrúg mindent maga körül és átgázol mindenkin a nyakatekert hazugságaival és felelőtlen viselkedésével. A végére minden értelmét veszíti, és nagyon sajnálom, hogy ezt hat részig húzták, négy is elég lett volna a vergődésre. Többet vártam a sztoritól. Ugyanakkor jó volt látni a kerékpáros Koppenhágát.

0
 
2023.03.15 cynicalrealist

Acélkék szemek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Vajon mire gondolhatott a költő? – morfondíroztam magamban, miközben az utolsó epizód stáblistája villódzott a képernyőn. Ugyanis az első rész alapján még úgy tűnt, a méltán világhírű dán humor ünnepét láthatjuk. Oké, a vígjátéki alaphelyzet – ti. hogy egy doktornő részegen anyagot lop a spermabankból, amivel aztán megtermékenyíti saját magát – bűncselekmény, de kétségtelenül hordoz magában némi helyzetkomikumot (félve merném leírni, hogy vicces). Az a poén pedig, hogy a főszereplő permanensen tiltott helyre parkolja le a kerékpárját, annyira fontos, hogy háromszor vagy négyszer is kihangsúlyozzák az alkotók – mit mondjak, szakadtam a röhögéstől. De aztán gyorsan kiürül a humorbonbonos doboz, hősünk immár szórakoztató elemek nélkül bonyolódik bele egyre jobban a saját hazugságaiba, és lesz a kezdetekben szerethető hősből egy szánalmas lúzer. Persze még mindig vigasztalhatnánk magunkat azzal, hogy legalább a társadalmi üzenet érthető, de az a helyzet, hogy több fontos kérdésen is nagyvonalúan lép túl a film. A személyes konfliktusok sem igazán kiélezettek – a legnagyobb dráma, hogy a főhős dühében összetör egy kávés poharat –, de ezt tudjuk be az északi habitusnak. Megszokott szinglifilm-elem az is, hogy hősünk nem igazán jön ki az anyjával, de ennek a mélységeiben sem merülünk el, felszínes marad, mint ahogyan gyakorlatilag minden, ebben a moziban. Ami alapján megállapítható, hogy nemcsak az anya volt felkészületlen, hanem a film alkotói is.

0
 
2022.06.08 Lali

A sorozat megérti az érzelmi oldalát annak, amin a nők önállóan és szeretteikkel együtt keresztülmennek ilyen és hasonló helyzetekben. Szerintem jól kezelték a problémát, nekem nagyon tetszett.

0
 
2022.06.09 petresku

Nagyon élveztem a sorozatot, és bár a férfi nézőpontom kissé nehézkessé teszi, hogy teljesen átéljem, élveztem a drámát és a kálváriát, amit a főszereplőnek el kell viselnie, hogy tovább fenntartsa a titkát.

0