Adam Sandler új filmje és még 8 premier, amit a héten nézhetsz a Netflixen (június 6-12)

A hónap ütős filmekkel és sorozatokkal folytatódik a Netflixen. Érdekes tartalmakra számíthatunk a következő héten is a streamingszolgáltató jóvoltából.

Vámpírok, brit bandák, provokatív dokumentumfilmek, reality-műsorok és romantikus sorozat is várható június 6-12 között.

#9

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Nana egy termékenységi klinikán dolgozik, viszont egy görbe este alkalmával megtermékenyíti magát a volt pasija spermájával. Ennek következtében megpróbálja valahogy... több»

Egy nő története Dániából, aki illuminált állapotban egy nem éppen bölcs döntést hoz, és valahogy meg kell küzdenie a következményekkel.
#8

dokumentum | krimi

Netflix

1988-ban két fegyveres bankrabló túszokat ejt, 54 órán keresztül sakkba tartják a német rendőrséget. Az eset végül lövöldözéssel és három halálos áldozattal zárul. több»

Rendező: Volker Heise
A produkció az 1988-ban, Németországban lezajlott eseményeket vizsgálja, melynek során egy túszdráma több halálos áldozatot is követelt.
#7

dokumentum | krimi

Netflix

A doku-sorozat Warren Jeffs felemelkedését és megrázó büntetőügyét vizsgálja Az Utolsó Napok Szentjeinek Fundamentalista Jézus Krisztus Egyházában. több»

Rendező: Grace McNally
A dokumentumfilm a fundamentalista egyház egy szakadár szektáját mutatja be, aminek a vezetője, Warren Jeffs, poligámiát gyakorolt, és kihasználta a fanatizmust saját céljai eléréséhez.
#6

zenés

Netflix

A francia rapperek freestyle-ban nyomják, csatáznak és írnak, hogy a Niska, Shay és SCH által zsűrizett zenei versenysorozatban elnyerjék a 100 000 eurós fődíjat. több»

Rendező: Stéphane Bohée
Szereplők: Niska, SCH
Francia vetélkedő, amiben rapperek mérik össze a tudásukat, hogy végül csak egy maradjon, aki bezsebelheti a fődíjat, és megvalósíthatja álmait.
#5

65 Intimitás  (2021)

dráma

Netflix

Egy kompromittáló szexuális videó veszélybe sodorja egy ígéretes politikus karrierjét. A sorozatban négy nő életét ismerhetjük meg, akik kénytelenek a köz- és a magánélet... több»

Egy politikai dráma Spanyolországból, amiben női szereplők szemszögéből ismerhetjük meg, milyen is kényes helyzetben egyensúlyozva túlélni.
#4

kaland | sci-fi | vígjáték | zenés

HBO Max | Netflix

Az egykor időutazó Bill és Ted, akik egykor arról álmodoztak, hogy igazi rocksztárok lesznek, mára átlagos középkorú apukák, akiknek állásuk és családjuk van. A mai napig nem... több»

Bill és Ted kalandjai még a 80-as évek végén indultak, amikor Keanu Reeves karrierje még csak az elején járt. Mint oly sok régebbi franchise, ez is kapott egy új folytatást két éve, ami most elérhetővé válik a Netflixen is.
#3

dráma | krimi

Netflix

A világ nagy nehézségekkel néz szembe - a gazdasági világválság javában tombol, és a fasizmus csillaga is emelkedőben van. Mindeközben Tommy Shelby saját démonaival néz... több»

Végre a Netflixen is elérhetővé válik a kritikusok által elismert és sok rajongót maga köré gyűjtő sorozat befejező évada. Ha esetleg lemaradtatok róla, itt a lehetőség végigizgulni Tommy Shelby kalandjainak utolsó felvonását.
#2

66 Az első áldozat  (2022)

(9) (2)

dráma | horror | misztikus

Netflix

Amikor a tinédzser vámpír Juliette számára eljön az idő, hogy elkövesse első gyilkosságát és elfoglalja helyét egy hatalmas vámpírcsaládban, célba vesz egy új lányt a... több»

A tinik és a vámpírok kombinációja nem újdonság, bár voltak példák a közelmúltban, amik nem igazán nyerték el a kritikusok elismerését (persze ennek ellenére remekül kaszáltak). Most a Netflix jóvoltából érkezik egy történet, amiben egy vámpír és egy vámpírvadász szeretnek egymásba. A tiltott szerelmet még nehezebbé teszi, hogy mindketten a beavatás előtt állnak, és csak az első eredményes vadászatuk választja el őket ettől.
#1

79 Mindent egy lapra  (2022)

(19) (5)

dráma | sportfilm | vígjáték

Netflix

Egy kiégett kosárlabdázó felfedez egy tehetséges streetball-játékost Spanyolország utcáin, és meglátja az esélyt, hogy rajta keresztül ismét feljusson a csúcsra.

Az utóbbi időkben sokat hallhattunk a Mindent egy lapra című filmről, Adam Sandler most visszatér a Netflix jóvoltából egy sportvígjátékkal Robert Duvall, Queen Latifah és Ben Foster oldalán. A film egy edzőről szól, aki egy fiatal tehetségnek segít befutni.