Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Ercsi   2016. 11. 29.

Mélyen elgondolkodtató film, amely tele van szuper ötletekkel, megoldásokkal. Emellett egy szemléletet is tálal a nézője számára. Hangvétele igen komoly. Érdemes megnézni, nem fog csalódást okozni.

 
Penge   2016. 11. 01.

Formabontó film, amin végig érezni, hogy nem egy sablnra legyártott amerikai produkció. A kelet-európai filmekre jellemző irónia és szatirikus hangvétel külön említésre méltó. Habár bizonyos értelemben ez "csak" egy rétegfilm, nekem nagyon tetszett és szívesen ajánlom mindenkinek.


 
ordas   2016. 10. 31.

Ez egy szuper kortárs alkotás, nagyon friss, nagyon ötletes. Én a székhez szögezve néztem végig, és alig vártam már hogy mi lesz a következő abszurdum, ami még tovább kuszálja a szálakat. Érdemes megnézni!

 
Lowcash   2016. 10. 28.

Nagyon nagy a hűhó a filmben, azt érzi az ember, hogy itt valami brutálisan nem hétköznapi dolog készül megtörténni, amiről jobb, ha az egész világ tud, és mindenki félreteszi magának a tanulságokat, de ehhez képest semmilyen mélységet nem fedeztem fe a filmben. Önkényes drámázás valódi mondanivaló nélkül...

 
Jackob   2016. 10. 27.

Kissé túlbonyolított, de kellemesen felfrissített grand hotel film ez, ahol még a lgváratlanabb dolgok is megtörténhetnek, ahol párhuzamosan több dolog zajlik és a dolgok kimenetele teljességgel megjósolhatatlan.

 
Az Oscar-díját követően kisebb külföldi kitérők után hazatérő Danis Tanovic új filmje Boszniában játszódik, 2014-ben. 75/100 több»
 
Összességében egy nagyon komoly és nagyon izgalmas filmet kapunk, ami nem csupán mélyen elgondolkodtatja az embert, hanem ad egy szemléletet is. 9/10 több»
 

A film alapjául a francia filozófus Bernard-Henri Levy 2014-ben írt Hotel Europa című darabja szolgál.

(nilsholgersson )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.