Nagyon jól összerakott film. Igazán egyedi a hangulata. Sokkal több a mondanivalója, mint amit elsőre gondolnánk a filmről. Megnézése után még sokáig a hatása alatt voltam. Elgondolkoztató!
Igazán tetszett, nagyon szuper kis film! Imádom az olyan történeteket, amelyekbe belevisznek egy kis misztikumot, természetfelettit, pedig nem is kifejezetten sci-fi. Biztosan azok között a filmek között szerepel, amelyeket még meg fogok nézni akár többször is.
Egy nagyszerű alapötlet, a film pedig tele kihasználatlan lehetőségekkel. Csak az jut róla eszembe, mennyire jó is lehetett volna. Nem is tudom hol a hiba, talán tényleg elcsúszott a történet a főszereplők nem túl érdekes élete felé, valóban összecsa... Több
A Sorsügynökség egy elragadó szerelmi történet, sokkal jobb mint az átlag szirupos, mézes-mázos hollywoodi társai. Matt Damon és Emily Blunt pedig kimondottan jól állnak egymásnak.
Bekezd a film, nagyon kíváncsivá tesz, kicsit unalmassá válik a vége, de összességében nekem ez egy maradandó filmélmény volt. Nem egy nyálas szerelmi történet, az alapötlet nagyszerű, igaz kicsit jobban is megvalósíthatták volna.
Nem olvastam a könyvet, bocsánat, novellát, és hogy mennyire hű hozzá a film, de szerintem totál lendületes, és érdekes végkifejlete lett az egésznek. Végig már lassan az foglalkoztatott, hogy vajon mutatják-e az "Elnököt". Ez az Emily Blunt egyre s... Több
Egy újabb Philip K. Dick feldolgozás (nem is tudom már, hányadik, de csak mondom, ez ugyanaz az arc, aki a Szárnyas fejvadászt is írta), azonban sajnos közel sem lett annyira impozáns, mint korábbi társai. A sztori jó, viszont ismerve a Dick műveit azt tudom csak mondani, hogy ez a film egy nagy félreértés.
Nagyon bejött, hogy a Sorsügynökség igenis komoly, és mindenkit érintő súlyos kérdéseket vet fel, de a szórakoztatás berkein belül igen könnyedén tárgyalja őket. Még sok ilyet néznék meg szívesen!
Matt Damon és Emily Blunt nem voltak rosszak, de ezen kívül egy kifejezetten gyenge, egyszer is nehezen nézhető sci-fi/romantikus film.
Érdekes téma, hogy a sorsunkat előre megírja a sors vagy valaki, valakik vagy mit tudom én, aztán mégis mást választ az ember. Szerintem fordulatos, jó kis thriller, oda illő szereplőkkel.
Nekem nagyon tetszett ez a film. Nem láttam előzetest és így nagyon izgalmas volt. Először nem tudtam, hogy miféle film lesz. Végül nekem nagyon bejött. Érdekes, elgondolkodtató története van.
Sajnáltam, hogy a jól induló film vége kicsit összecsapott lett, és a komoly kérdéseket felvető alkotás észrevétlenül átcsapott romantikus kalandfilmbe. Ettől több volt ebben.