77% 391 szavazat
Sorsügynökség

Sorsügynökség

The Adjustment Bureau
Filmadatlap
24
Vélemények (24)
29
Szereplők (29)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
6
Érdekességek (6)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

FILMINFÓ

David Norrisnak esélye nyílik arra, hogy megpillantsa jövőjét, de rádöbben, valami egészen mást akar, mint amit a végzet tartogat számára. Ahhoz, hogy megváltoztassa sorsát, meg meg kell találnia az egyetlen nőt, akit életében igazán szeretett.
Norris egy nap találkozik a gyönyörű… Több


Rendező: George Nolfi
Forgatókönyvíró: George Nolfi, Philip K. Dick
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.03.31.
 
2023.12.31 Erik Csok

legújabb vélemény

Egy szórakoztató és egy elég fontos mondanivalóval rendelkező film!

Nálam 3 éve már szokás az, hogy az év utolsó napján is nézek valami jó kis filmet. A mai napon is így volt, viszont nem tudtam, mit nézzek, ez a film csak úgy jött. És most megnéztem, és milyen jól tettem! Számomra az év utolsó filmjének tökéletes volt, nagyon tetszett! Semmit nem tudtam a filmről, nem ismertem a történetét, nem néztem előzetest, csak annyit tudtam, hogy Matt Damon és Emily Blunt játszik benne. És azt mondhatom, hogy a történet az érdekes, a film izgalmas (főleg a vége felé), Matt Damon és Emily Blunt között pedig nagyon működik a kémia, minden egyes perc, amiben ők ketten voltak, az csodálatos, tényleg, gyönyörű szerintem! Mind a ketten jól játsszanak, és nagyon jó illet rájuk a karakterük, főleg Bluntra. Mondanivalója is fontos, még pedig az, hogy ha egy ember valamit tényleg nagyon akar, akkor a maga elé kerülő akadályokat is képes legyőzni, hogy elérje azt, amit akar, nincs kifogás. Ezt csodálatosan bemutatja a film, bemutat egy szép szerelmet is, és tényleg, aki ki akar kapcsolódni, és nézni akar egy jó kis filmet, az tegye meg ezzel a filmmel, mert megéri!

0
 
2023.10.28 Dorkateo

Ha nem tudod, vajon miért alakulnak úgy az életedben a dolgok, ahogy, akkor George Nolfi forgatókönyve ad egy érdekes választ, amit Matt Damon és Emily Blunt mesehősi beleéléssel formálnak meg. Csak romantikusoknak!

5
2
 

Emily Blunt nagyon jó választás volt Matt Damon oldalán.Aranyos,szívbemarkoló történet a mindent elsöprő szerelemről.Kiváló történet,újszerű megközelítés,fordulatok tömkelege,hatalmas csavarral a végén.Nagyon jól sikerült mozi,olyan többször nézős a jobbik fajtából,ami kozmikus kérdéseket is feszeget.

1
 
2017.10.22 Deku

Egyszerűséggel elbűvölt engem ez a film, főként mert minden a helyén volt. Ritka jó lett a film nekem igazán tetszett. Átadta amit én vártam tőle, a lezárás is megfelelő.

1
 
2017.02.05 hszpp

En szemely szerint nagyon szeretem ezt a filmet. Jol eltalalt szerepek,szineszek. A története nagyon tetszik, de a magassarkuban végig rohano reszek azert kiábrándítóan. :)

1

A film összbevétele 127 869 379 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Emily Blunt szerint a Szabadság-szobornál való forgatástt gyakran félbeszakították a "Matt Damon"-t kiáltó, Amerika kommandó: Világrendőrség bábút lóbáló nézők miatt.Szerző: bogyóka94

#2
 

Emily Blunt Karakterének néhány táncjelenetét testdublőrrel vették fel. A színésznőt a Cedar Lake Company profi táncosa, Acacia Schachte helyettesítette. Ez még azokra a jelenetekre is igaz, melyekben Blunt arcát is láthattuk. A szakemberek ezt digitális úton oldották meg. Szerző: hp

#3
 

Az Istent eredetileg Shohreh Aghdashloo játszotta volna, azonban amikor kiderült, hogy a színésznő muszlim családban született, a stúdió lecserélte őt. A színésznővel a rendező, George Nolfi könnyeivel küszködve közölte a döntést. Szerző: hp

#4
 

A Sorsügynökségben látható telefonszám (212 664-7665), amit Elise ad át Norrisnak egy létező telefonszám, mely a Universal Studios több filmjében is feltűnt már (Mindenképpen talán, 2008, Scott Pilgrim a világ ellen, 2010).Szerző: hp

#5