Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77

Sorsügynökség (2011)

The Adjustment Bureau
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
freeman   2019. 12. 10.

legújabb vélemény

Király film

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Matt Damon és Emily Blunt remek párosításnak tűnt, de a film története nem volt annyira szívszorító és izgalmas, hogy elragadtassam magam. Annyi stílus keveredik, hogy be lehet tőle sokalni.


 
Deku   2017. 10. 22.

Egyszerűséggel elbűvölt engem ez a film, főként mert minden a helyén volt. Ritka jó lett a film nekem igazán tetszett. Átadta amit én vártam tőle, a lezárás is megfelelő.

 
hszpp   2017. 02. 05.

En szemely szerint nagyon szeretem ezt a filmet. Jol eltalalt szerepek,szineszek. A története nagyon tetszik, de a magassarkuban végig rohano reszek azert kiábrándítóan. :)

 
kevelin   2019. 06. 02.

habár emmily blunt nem szerepelt még olyan kimagasló és mindent elsöprő filmben amire az átlagember felkapja a fejét mégis én kiváló színésznőnek tartom. a sorsügynökség sztorija ugyebár az egymáshoz sorsszerűen kapcsolódó emberi kapcsolatokról és történetekről szól melyet itt egy un ügynökség irányít s ez ellen a sorsszerűség ellen küzd a két főszereplő. hogy sikerül e nekik azt nézzétek meg de nagyon érdekes témát boncolgat mindenképp ajánlom

A film összbevétele 127 869 379 dollár volt (imdb.com).

 

Emily Blunt szerint a Szabadság-szobornál való forgatástt gyakran félbeszakították a "Matt Damon"-t kiáltó, Amerika kommandó: Világrendőrség bábút lóbáló nézők miatt.

(bogyóka94)
 

Emily Blunt karakterének néhány táncjelenetét testdublőrrel vették fel. A színésznőt a Cedar Lake Company profi táncosa, Acacia Schachte helyettesítette. Ez még azokra a jelenetekre is igaz, melyekben Blunt arcát is láthattuk. A szakemberek ezt digitális úton oldották meg.

(hp)
 

Az Istent eredetileg Shohreh Aghdashloo játszotta volna, azonban amikor kiderült, hogy a színésznő muszlim családban született, a stúdió lecserélte őt. A színésznővel a rendező, George Nolfi könnyeivel küszködve közölte a döntést.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.