Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
76%

Sorsügynökség (2011)

The Adjustment Bureau
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Emily Blunt nagyon jó választás volt Matt Damon oldalán.Aranyos,szívbemarkoló történet a mindent elsöprő szerelemről.Kiváló történet,újszerű megközelítés,fordulatok tömkelege,hatalmas csavarral a végén.Nagyon jól sikerült mozi,olyan többször nézős a jobbik fajtából,ami kozmikus kérdéseket is feszeget.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Matt Damon és Emily Blunt remek párosításnak tűnt, de a film története nem volt annyira szívszorító és izgalmas, hogy elragadtassam magam. Annyi stílus keveredik, hogy be lehet tőle sokalni.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Egyszerűséggel elbűvölt engem ez a film, főként mert minden a helyén volt. Ritka jó lett a film nekem igazán tetszett. Átadta amit én vártam tőle, a lezárás is megfelelő.

 
hszpp   2017. 02. 05.

0

En szemely szerint nagyon szeretem ezt a filmet. Jol eltalalt szerepek,szineszek. A története nagyon tetszik, de a magassarkuban végig rohano reszek azert kiábrándítóan. :)

 
kevelin   2019. 06. 02.

0

habár emmily blunt nem szerepelt még olyan kimagasló és mindent elsöprő filmben amire az átlagember felkapja a fejét mégis én kiváló színésznőnek tartom. a sorsügynökség sztorija ugyebár az egymáshoz sorsszerűen kapcsolódó emberi kapcsolatokról és tö... több»

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

Nagyon jó kis film. Nagyon érdekes és különleges az alapkoncepciója, és az én figyelmemet végig le tudta kötni, és végig el tudott gondolkodtatni. Remek társadalomkritika is egyben, és Matt Damon meg Emily Blunt óriásit alakított a filmben.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

0

Gyenge, lapos, vontatott, unalmas, hiába két hollywood-i nagyágyú főszereplőnek, nekem kevés volt a film. Oké, alap járaton érdekes, hogy mi a helyzet a sorsunk irányítása kapcsán - tényleg valaki, valakik, valami irányít minket, vagy mi magunk vélet... több»

A film összbevétele 127 869 379 dollár volt (imdb.com).

 

Emily Blunt szerint a Szabadság-szobornál való forgatástt gyakran félbeszakították a "Matt Damon"-t kiáltó, Amerika kommandó: Világrendőrség bábút lóbáló nézők miatt.

(bogyóka94)
 

Emily Blunt Karakterének néhány táncjelenetét testdublőrrel vették fel. A színésznőt a Cedar Lake Company profi táncosa, Acacia Schachte helyettesítette. Ez még azokra a jelenetekre is igaz, melyekben Blunt arcát is láthattuk. A szakemberek ezt digitális úton oldották meg.

(hp)
 

Az Istent eredetileg Shohreh Aghdashloo játszotta volna, azonban amikor kiderült, hogy a színésznő muszlim családban született, a stúdió lecserélte őt. A színésznővel a rendező, George Nolfi könnyeivel küszködve közölte a döntést.

(hp)
 

A Sorsügynökségben látható telefonszám (212 664-7665), amit Elise ad át Norrisnak egy létező telefonszám, mely a Universal Studios több filmjében is feltűnt már (Mindenképpen talán, 2008, Scott Pilgrim a világ ellen, 2010).

(hp)
 

A Sorsügynökség volt George Nolfi debütáló filmje.

(hp)