Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
86%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Vélemények: Spartacus (1960)

 
NGN   2019. 11. 09.

legújabb vélemény

0
Egy grandiózus alkotás Hollywood hőskorából

Azokban az években korszakalkotó filmek készültek, elég, ha csak a Ben Hurt említem, és mindenki értheti, mire gondolok. Jelen filmünk lassan hatvanéves korba lép, de az idő nem fogott rajta, ugyanolyan élvezetes minden perce, hiszen színészlegendák ... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

0

Kubrick egy zseniális mozija,ami totálisan sikeres csak ezekkel a hihetetlen színészóriásokkal, mint Laurence Olivier , Kirk Douglas , a fiatal Tony Curtis,és a szenzációs Ustinovval volt lehetséges! Gyönyörű képi világ,és erős játék! Minden perce leköt!


 
citizenfour99   2016. 03. 18.

0

Hm. Nagyis is rendben volt ez a film. Színészi teljesítményeket nem emelnék ki, ugyanis az utolsó statisztáig mindenki remekül teljesített. Azt érezni lehetett a filmen, hogy Kubrick-nak nem volt beleszólása a forgatókönybe Trumbo mellett, mivel ő ne... több»

 
doroffee   2016. 02. 08.

0

Nagyon jó, klasszikus történelmi film. Kirk Douglas alakítása kiemelkedő, igazi összetett személyiséget adott egy történelmi személyiségnek, akinek jobbára csak a tetteit, harcait ismerhettük.

 
Vitya   2015. 05. 03.

0

Az életrajzi filmek közül az élen van. Meggyőző színészi alakítással előadott, időtálló, igazi háborús dráma, ami ma is nézhető. Klasszikus, régi komolyabb filmek kedvelőinek nem lesz csalódás.

 
fcbnandi   2015. 10. 29.

0

Ezt a filmet is láttam már párszor, mert abszolút újranézhető és ez mindig így lesz.. jöhet újabb feldolgozás, de ez örök klasszikus marad. Remek színészi játék, fantasztikus alkotás

 
Beniko   2015. 11. 23.

0

Nálam az élmezőnyben van. Kirk Douglas nagyon emberi és szerethető módon formálja meg a szabadságért küzdő hős gladiátort ebben a látványos filmeposzban.

 
Peeves112   2015. 08. 07.

0

Imádom ezt a filmet. Nagyon jó. Igazi klasszikus. Soha nem láttam még ennél nagyobb színészi alakítást. Mindenkinek kötelező. Szuper színészek, fantasztikus zenék. Egy szóval: zseniális!

 
Toncsi   2016. 05. 24.

0

Rettenetesen hosszú film. Persze tudom, hogy az volt a szokás akkoriban, mint például a Ben Hurnál is, hogy ilyen három és fél órás filmszörnyeket kellett gyártani, de ez itt baromira nem működött szerintem. Nem hinném, hogy ha ma gyártanák ezt a fil... több»

 
BloodyMary   2015. 02. 22.

0

Akkoriban még tudtak filmet készíteni. Kirk Douglas és Tony Curtis is egészen zseniális benne, a film sztorija rendesen fel van építve, van rendes felvezetés, végkifejlet, minden, ami csak kell. Igaz az, hogy valamennyire hosszú, de hát akkoriban ily... több»