Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
22
Képek
Videók
Beszélj!
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Artemisia   2018. 02. 28.

legújabb vélemény

A nemierőszak és annak feldolgozása hatásos, drámai téma, azonban engem nem sikerült lekenyerezni vele. Nem lett eléggé feltárva Melinda lelkivilága és nem lett kielégítően kifejtve a trauma hatása, következménye sem, csupán annyit látunk, hogy hallgatag és befelé forduló lett; ami amúgy sem ritka középiskolás korban. Ezenkívül a cselekmény sem tartogat semmi újat, alig történik valami említésre méltó a játékidő alatt. A befejezés sem tartogat katarzist, egyszerűen leírja egy papírra, hogy mi történt vele, amit tulajdonképpen a film elején is megtehetett volna. Arra a másfél órára leköti a nézőt, de túlzás különlegesnek/zseniálisnak kikiáltani.

 
Yosihiro   2015. 05. 02.

Kristen Stewart egyik legjobb alakítása szerintem. A film témája igen "hétköznapi" történésként is felfoghatjuk. Talán az nem életszerű ahogyan ebben a helyzeteben egy anya és lánya viszonyból gondolnánk, de jól rámutat a plobémára, hogy "beszélnünk" kell komunikálnunk kell a gyermekekkel. A bezárkózott világ lehet kegyetlen, fájdalmas, de mindig van egy olyan pont és fény ami kvezet ebből azútból. A filmben én a rajztanár óráit érzékeltem úgy, hogy ad értelmet a filmnek. Steve Zhahn remekül játszott ez a szerep neki való volt! A film összeségében megérdemli az 5 csillagot érdemes megnézni :) Üdv Yosihiro


 
Corazon.Donq   2015. 08. 16.

Érzelmes és dermesztő egyszerre. Egész jól összerakott a története nem az a soknak tűnő fajta közben meg semmi. Ez olyan rendesen összetákolt és látványban is bővelkedő fajta. Nem éreztem túl klisésnek sem így igazán bejött.

 
L.Morningstar   2016. 07. 17.

Nem hatott meg. Valószínűleg másokat jobban megérinthet ez a film mint engem mert én valahogy nem dobtam el az agyam és a szívem tőle. Feleslegesnek és kidobott időnek éreztem a rá fordított energiát.

Kristen Stewart
Elizabeth Perkins
Kristen Stewart
Elizabeth Perkins
Kristen Stewart
Robert John Burke
Kristen Stewart
Michael Angarano
Steve Zahn
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Steve Zahn
Hallee Hirsh
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Hallee Hirsh
Hallee Hirsh
Steve Zahn
Eric Lively
Eric Lively
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart
 

Eredetileg úgy volt, hogy a nemi erőszak jelenetet az erdőben forgatják, de kiderült, hogy Kristen Stewart allergiás arra a fűre és kiütéses lesz tőle, ezért áttették a helyszínt inkább egy autóba

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.