79% 68 szavazat
Starbuck

Starbuck

Starbuck
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

David Wozniak (Starbuck) egy negyvenes éveiben járó független, nonkonformista, látszólag kötöttségek és felelősség nélkül élő férfi. Korához képest éretlen és komoly adóssággal küzd, amit felettébb gyanús módon próbál rendezni. Miután legjobb szándéka ellenére cserbenhagyja a családi-baráti futballcsapatot, megtudja, hogy a barátnője közös gyermekükkel várandós. Szerelme azonban nem bízik benne, s a kicsit egyedül szeretné felnevelni. Elhatározza, hogy rendbe teszi az életét, felelős emberré és apává válik, de otthon egy ügyvéd várja, aki tudatja vele, hogy ötszázharminchárom gyerek biológiai apja, akik közül többen törvényes jogi keretek között szeretnék megtudni, hogy ki ő.

Rendező: Ken Scott
Forgatókönyvíró: Ken Scott, Martin Petit
Ország: Kanada
Premier (HU): 2013.04.25.
 
2018.08.29 Berto49

legújabb vélemény

Feltünő, hogy mennyire megoszlanak a vélemények erről a filmről. Én is azok közé tartozom, akik egy szirupos, giccses, fantáziátlan mozinak tartják, egyedül a főszereplő, a mindeddig előttem ismeretlen Patrick Huard játéka miatt nézhető. Már annyiszo... Több

0
 
2015.08.21 Dracule

Mások véleményét nézve úgy érzem nem egy filmet néztünk. Engem valahogy nem ragadt meg ez a világ, amelyet a rendező lefestett. Unalmas lapos semmitmondó történetnek tartottam. Ritkán adok ennyire negatív kommentet egy filmhez.

0
 
2015.05.23 inemeth

Jóízű humor, remek alakítások, idézhető idézetek. Nagyon pozitív, életigenlő film, sokat nevettem rajta. Jók a karakterek, és sokkal többet kaptam mint amire számítottam.

0

A film összbevétele 1 662 911 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Egyszer-egyszer előfordult már, hogy egy rendező egy másik országban elkészítette saját filmjének változatát. Ezt tette Ken Scott is, amikor az USA-ban megrendezte az „Elpuskázva” címmel nálunk is bemutatott munkáját. Élve a rossz szóviccel már ott puskázta el, hogy a főszereplő Vince Vaughn, aki egy napon sem említhető az eredetiben játszó színésszel. Szerző: Berto49

#2