71% 24 szavazat
Sunrise

Sunrise

Sunrise
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Dzsósi nyomozó (Adil Hussain) nem nyugszik bele a gyászba, lányát évekkel ezelőtt rabolták el, amikor a gyermek még csak hat éves volt, de Dzsósi azóta sem adta fel. Furcsa, ismétlődő álom gyötri, amit nem bír értelmezni, de ez lehet a nyomra vezető jel. Fogadalmat… Több


Forgatókönyvíró: Yogesh Vinayak Joshi
Ország: Franciaország, India
Premier: 2014.10.03.
 
2018.07.03 Turon

legújabb vélemény

Igazi ritkaság, hogy egy Maráthí film elérjen a nyugati médiához. Leginkább csak a hindí filmek, illetve egy-két tamil alkotás szele ér el hozzánk, de a Sunrise egy igazi remek. Érdemes megnézni, mert noha a történet nem a legeredetibb, a kivitelezés hibátlan.

0
 
2014.10.19 piZZola

Nem az a tipikus táncolós, zenélős indiai akció-dráma-romantikus-komédia, hanem inkább csak dráma, éppen ezért könnyebben is emészthető a nyugati filmeken szocializálódottak számára. Bár a cselekmény kissé kiszámítható, ennyit bocsássunk meg a filmnek, azért akad benne egy-két meglepetés is.

0
 
2014.12.16 danda115

Én egy kicsit lassúnak és unalmasnak találtam. A színészi játék túl teátrális, de a film nem emelkedett lesz tőle, hanem csak hitelét vesztett. Nagyon ritkán sikerül jó indiai filmbe belenyúlnom, ez szerintem nem tartozik közéjük.

0

A film összbevétele 1 000 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az árnyak, amiket a nyomozó kerget tükrökkel lettek előidézve a forgatáson, nem pedig digitális úton.Szerző: ps

#2
 

A filmet Mumbaiban forgatták a monszun idején. A forgatáshoz 36 éjszakát, és mindössze 2 nappalt vettek igénybe.Szerző: ps

#3