Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Az ügyfél (1994)

The Client
Filmadatlap
 
19
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
Gauss   2021. 12. 30.

legújabb vélemény

0

Amilyen jól kezdődik, olyan silány, gyenge és nevetségesen buta film lesz. TLJ és Sarandon is jól játszott, a fiú gyenge és idegesítő... Rossz film.

 
uniterra   2020. 10. 07.

1

Az elejen meg azt hittem valami komoly krimi, de aztan kiderult habkonnyu cukisag. Az amerikai filmekben gyereket bantai tabu, igy tudhato volt, a kolyok mindig mindent meguszik s ha mar van egy partnere /Saradnon/ akor o is. A legvege amolyan bajos szirup volt kakao melle. Amugy elmegy.

 
ZeroHero   2019. 10. 01.

0

Tipikus birosagi targyalasos drama/krimi, nem tipikus szemszogbol, hanem egy gyerekebol... Aki sajnos nem tud felnoni a szerephez, mert TLJ es SS is olyan eros alakitast hoznak, hogy senki masnak eselye sincs. Lassan itt az ideje egy remake-nek, de ugyanazt a hangulatot ugysem tudja majd senki reprodukalni, amit Schumacher letrehozott.

 
JanneAhonen   2017. 08. 02.

0

Egy kiváló alapsztori John Grisham tollából, remek színészi teljesítményekkel, főleg Tommy Lee Jonestól és Susan Sarndontól. A megvalósítás nyilván nem olyan, mint amilyen egy mai filmben lenne, de ennek ellenére én csak ajánlani tudom.

 
Amanda   2018. 10. 23.

0

Egy klasszikus darab... Remek film és nagyon jó színészi alakítások. Végig leköt egyetlen olyan pillanat sincs amikor ne lehetne figyelni .. Mai napig többször is megnézem.

 
Nánai Zsombor   2016. 08. 09.

0

Az Ügyfél című film egy gyermek szemén keresztül enged bebocsátást a nagy amerikai igazságszolgáltatás gépezetébe, egy egészen izgalmas krimi formájában. Olyannyira sikeresen teszi ezt, hogy nem tudnék egyetlen unalmas pillanatot sem felidézni. Végig... több»

 
Phalanx   2016. 12. 14.

0

John grisham egyik műve alapján készült. Ez az egyi leggyengébb alkotása, jó volt viszont a színészi felhozatal...

A film összbevétele 117 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Micole Mercurio, aki Susan Sarandon édesanyját játszotta, mindössze 8 évvel volt idősebb nála a valóságban.

(rbernadett)
 

Abban az időben, amikor a film készült, John Grishamnek beleszólási joga volt a könyveiből készült filmadaptációk munkálataiba, így a szereplők kiválasztásába is. Kikötötte, hogy Mark Sway szerepét nem játszhatja ismert gyerekszínész, mert szerintw abban az esetben nem lett volna hiteles a karakter. Ezért egy teljesen ismeretlen gyereket szeretett volna a szerepre, aki lehetőleg Memphis környékéről való. Így esett a választás Brad Renfrora, aki Knoxville-ből, Tennessee államból származott. Renfro olyan színészpalántákat ütött ki a nyeregből, mint például Macaulay Culkin.

(rbernadett)