Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
94
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Vélemények: Kontroll nélkül (2019)

 
elekm90   2020. 04. 12.

legújabb vélemény

Egy érdekes film egy szomorú sorsú gyerekről, aki még saját anyjának sem kell. A főszereplő kislány elképesztőt alakított, ennek ellenére nekem elvett az élvezeti értékből, hogy nem tudtam azonosulni vele. Így is mindenképp ajánlott megtekintésre. 8/10

 
vejunkanew   2019. 11. 08.

Metszően hitelesnek éreztem ezt a filmet, ebből kifolyólag pedig egy rendkívül sötét élményként éltem meg. De nagy szükség volt már egy ilyen alkotásra, nem egy könnyű darab, de szerintem érdemes megdolgozni vele.


 
tomrocky   2019. 11. 07.

Hát, alaposan leizzadtam ettől a filmtől. Egy kicsit türelmesnek is kell lenni vele, de szerintem megéri, mert egy nagyon meghatározó élménnyé vált számomra. Az biztos, hogy még párszor meg fogom nézni, csak épp fel kell dolgoznom az egészet még.

 
Toncsi   2019. 09. 05.

Titkon mindenki sejti, hogy óriási problémák vannak a családsegítő rendszerrel, hogy az intézetben nevelkedő gyerekek élete nem fenékig tejfel, de hajlamosak vagyunk szemet hunyni olyan dolgok felett, melyek nem érintenek minket. Nora Fingscheidt pedig éppen ezt nem engedi. A képünkbe tolja a rideg valóságot. Nem szépít, nem takargat, nem érdekli, hogy a néző idegeivel játszik. Nagyon tömény film, lelkileg megterhelő volt végignézni. Le a kalappal a készítői előtt!

 
nobody.zero   2019. 07. 24.

Gyenge lelkűek kerüljék! Brutálisan depresszív, idegtépő, felkavaró. A mindössze 11 éves Helena Zengel óriási tehetség, nem is értem, hogy tudta ennyire hitelesen eljátszani a kislány szerepét. AZ biztos, hogy aki rászánja magát, hogy megnézze a filmet, jó ideig nem tudja majd kiverni a fejéből.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.