Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

Szerelem életre-halálra (2008)

Afterwards
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
indingo   2019. 06. 06.

legújabb vélemény

0

Lassan bontakozó események sorozata, végig azt várjuk, hogy hová tart a film és amikor azt gondoljuk sehová mégis csak kapunk egy lezárást. Biztos sokakat foglalkoztat a halál eljövetele és ezt szeretnék valami misztikus eseménynek, egy jobb eljövetelének beállítani, de hát a fény az alagút végén van.

 
neyto   2018. 07. 17.

0

Érdekes film, szinte minden mondata kérdéseket tesz fel az életről. Elgondolkodtató. Malkovich nagyszerűen alakított, szinte a képernyő elé szegezett. Kb. a film felétől viszont érezhetően esett a színvonal, mintha kezdene szétesni az egész. Ismétlőd... több»

 
juliS   2018. 03. 04.

0

Misztikus, lassú dráma, melynek központi témája a halál. Az egyetlen problémám az volt a filmmel, hogy néha úgy éreztem, túlságosan erőlködnek, hogy valamiféle mély érzelmet váltsanak ki a nézőkből. És ennek megvalósítására nem a legjobb módot válasz... több»

 

A film alapjául Guillaume Musso: "Et aprés" (2004) című regénye szolgált. Magyarul az Ulpius-ház kiadásában olvasható 2007 óta, Tótfalusi Ágnes fordításában. Megjelent "És azután" címmel is.

(Berto49)